.

.

Алатка ЗА печење, Алатки За Торта Сам Лесен За Ракување од Нерѓосувачки Челик 304 за Втиснување На Уметнички Проекти Од Глина, Скулптура За Алатка За Украсување Торт?

Алатка ЗА печење, Алатки За Торта Сам Лесен За Ракување од Нерѓосувачки Челик 304 за Втиснување На Уметнички Проекти Од Глина, Скулптура

DEN 129.92

Количина на стоки
Тековен

Алатката е специјално дизајнирана за обликување, бришење и обликување Висококвалитетните материјали, изработени од издржлив нерѓосувачки челик, имаат долг работен век. Лесен за ракување, со сферична и гумена рачка со глава од топка од нерѓосувачки челик, која може да се користи како неопходна празнина. Може да се користи како алатка за украсување торта, обликувач на скулптури, алатка за моделирање глина, алатка за керамика, алатка за обликување резба од глина и алатка за моделирање. Лесен за ракување, со сферична и гумена рачка со глава од топка од нерѓосувачки челик, која може да се користи како неопходна празнина. Висококвалитетни материјали, изработени од издржлив нерѓосувачки челик, не се лесни за кородирање и имаат долг работен век. Лесен за ракување, со сферична и гумена рачка со глава од топка од нерѓосувачки челик, која може да се користи како неопходна празнина. Многу погоден за втиснување, глина, уметнички проекти, скулптури и активности за украсување торта ЗА печење САМ. Може да се користи како алатка за украсување торта, обликувач на скулптури, алатка за моделирање глина, алатка за керамика, алатка за обликување резба од глина и алатка за моделирање.

Други карактеристики

Item Type:
Cake Metal Ball
Material:
Stainless Steel 304
Weight:
Approx. 127g / 4.5oz
Color:
Blue
Use:
Fondant cake decoration embossing shape
Package List:
4 x Cake Metal Ball:
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Најдобри понуди