.

.

Мотиќ 1101001703421, Ццис План Фаза Цел ЗА Ба310 Е Серија Микроскоп, ЕК-Х ПЛ Ф100х/1.25/С-Нафта, ВД=0.15 мм-

Мотиќ 1101001703421, Ццис План Фаза Цел ЗА Ба310 Е Серија Микроскоп, ЕК-Х ПЛ Ф100х/1.25/С-Нафта, ВД=0.15 мм-

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Бесконечност Коригира Ццис План Ахроматски цели Коаксијално грубо и фино фокусирање. Четворка обратно монтиран нос. Келер осветлување. Избор помеѓу халоген и ОСВЕТЛУВАЊЕ НА ЛЕР. Напреден Исправен Микроскоп БА310Е е дизајниран за строгост на секојдневната рутинска работа во бараните апликации на Универзитетите, Клиниките, Лабораториите и многу други животни науки или медицински апликации кои бараат квалитетни оптички перформанси. Оваа целосна конфигурација на моделите колер обезбедува максимален квалитет на осветлување дури и за најсложените примероци. Дополнителни методи на контраст како Фазен контраст, поларизација и темно поле и уреди за дискусија/настава гарантираат дека овој модел ќе понуди долгорочна функционалност на сите нивоа на корисници.

Други карактеристики

Најдобри понуди