.

.

Микроскопски Окулар, WF10X/20 Лабораториски Стерео Лабораториски Микроскопски Леќи, 30mm Интерфејс Со Висок Агол На Окуларот Со Широк Агол Објектив За Студентски Експе?

Микроскопски Окулар, WF10X/20 Лабораториски Стерео Лабораториски Микроскопски Леќи, 30mm Интерфејс Со Висок Агол На Окуларот Со Широк Агол

DEN 1043.20

Количина на стоки
Тековен

ВИСОКА ПРЕНОСЛИВОСТ НА СВЕТЛИНА И ИНДЕКС НА РЕФРАКЦИЈА : облога На Објективот, Микроскопска Леќа има висока пропустливост на светлина, висок индекс на рефракција, сликата е посветла и појасна ЦЕЛИОТ МЕТАЛЕН МАТЕРИЈАЛ : телото на Огледалото на Леќата На Микроскопот е изработено од целиот метален материјал, со фина изработка и обезбедување квалитет. Широко Видно Поле : Лабораторискиот Микроскопски Објектив е поудобно гледање, објективот нема да кородира, цвета и ќе има долг работен век. Стандарден Интерфејс : дијаметарот на интерфејсот На Окуларот На Микроскопот е 30мм, а може да се користи и стерео микроскоп со ист дијаметар. УПОТРЕБА ЗА СТЕРЕО СО КОНТИНУИРАНО ЗУМИРАЊЕ : Објективната Леќа е погодна за користење на окулари на стерео микроскопи со континуирано зумирање. Нашата компанија е посветена на производство на побезбедни, еколошки производи, материјали со висока јачина за да се обезбеди вашата безбедност и еколошки материјали за да се обезбеди вашето здравје.

Други карактеристики

Item Type:
Microscope Lens
Material:
Aluminum Alloy, Optical Glass
Model:
WF10X/20
Use:
Microscope Accessories
Magnification:
WF10X
Field Of View:
Approx.20mm / 0.8in
Interface Diameter:
Approx.30mm / 1.2in
Lens Diameter:
Approx.25mm / 1in
Mirror Body Height:
Approx.47mm / 1.9in
Application:
Use Eyepieces On Continuous Zoom Stereo MicroscopesPackage List

Најдобри понуди