.

.

Зијини За Далечински Управувач WiiU/Wii, Контролер За Гестови За Безжични Игри Со Аналоген Џојстик, Поддршка За Откривање На 3 Оски Безжичен Далечински Управувач за Ко?

Зијини За Далечински Управувач WiiU/Wii, Контролер За Гестови За Безжични Игри Со Аналоген Џојстик, Поддршка За Откривање На 3 Оски Безжичен

DEN 297.28

Количина на стоки
Тековен

Специјален дизајн : Специјален дизајн за безжичен контролер за гестови, материјал : СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, тежина : околу 77,4 g, стилски и удобен, со серија моќни рачки на копчињата за подобрување на искуството со игри Висока чувствителност : рачката на играта е опремена со аналоген џојстик, што е погодно за движење на ликот во играта. Исто така, има функција за откривање 3 оски и аналоген џојстик, што е погодно за движење на ликот. Remономски Дизајн : далечинскиот управувач прифаќа ergономски дизајн, давајќи ви добро искуство за одржување, а операцијата е многу флексибилна, што ви носи релаксирачко време за игри. Основни работи за игри : со овој далечински управувач за игри, можете да добиете подобро искуство со игри, совршено за домашна забава и игри за забави. Услуга по продажба : Ако имате какви било прашања во врска со нашите гејмпади за далечински управувач, можете да не контактирате во секое време, имаме 24-часовен тим за услуги на клиентите преку интернет.

Други карактеристики

Type:
Gaming Handle
Material:
ABS
Battery type:
2 * AA(NOT Included)
Weight:
Approx. 77.4g
Size:
Approx. 15 * 3.6 * 2.3cm
  :
Package list:
1 * Gamepad :
Note:
1. Please note that the battery for the handle is NOT included. :
2. Please allow slight error due to manual measurement. :
3. Different monitor colors may be different. Thanks for your kind understanding. :

Најдобри понуди