.

.

Влошки За кревети Што Се Перат 4 Пакувања Пет Анти-јадете Интеракција Сад За Мирис Бавна Подлога За Храна За Кучиња Заспаниот Миленик Обезбедува Отстранување На Пе?

Влошки За кревети Што Се Перат 4 Пакувања Пет Анти-јадете Интеракција Сад За Мирис Бавна Подлога За Храна За Кучиња Заспаниот Миленик Обезбедува

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

[Издржлив И Лесен За Чистење] Душекот За Хранење Миленичиња Е Изработен Од Издржлив И Удобен Материјал Од Волна Од Полар Ова Е Издржлива Играчка За Кучиња Што Може Да Се Мие Рачно Или Машина. [Хемостатска Подлога За Кучиња-Држете Ги Кучињата Зафатени] Внатре Се Кријат Ластовички И Грицки. Оваа Играчка За Потрага По Храна Помага Во Ослободување На Endорфин Со Промовирање На Мирис И Лижење, Така Што Вашето Домашно Милениче Може Да Остане Смирено И Смирено. [Играчки за Ноздра за кучиња-Кучињата Многу Го Сакаат Тоа] Мала Подлога За Нос За Кучиња Му Овозможува на Вашето Кученце да Мириса и Да Ги Најде Закуските/играчките Скриени во Миризливата Подлога. Материјал : Овци Колел. Големина : 80 * 36см. Материјал : Овци Колел[Издржлив И лесен за чистење] душекот за хранење Миленичиња е изработен од издржлив и удобен материјал од поларна волна. Ова е издржлива играчка за кучиња што може да се мие рачно или машина.1x душек за шмркање[Хемостатска Подлога за Кучиња - Држете Ги Кучињата Зафатени] внатре се кријат ластовички и грицки. Оваа играчка за потрага по храна помага во ослободување на endорфин со промовирање на мирис и лижење, така што вашето домашно милениче може да остане смирено и смирено.

Други карактеристики

Најдобри понуди