.

.

Облека за кучиња Tgoon, полиестерска миленичиња топла облека миленичиња палто портокалово милениче за забава за забава

Облека за кучиња Tgoon, полиестерска миленичиња топла облека миленичиња палто портокалово милениче за забава за забава

DEN 209.60

Количина на стоки
Тековен

Лесно е да се облече и да се соблече - облеката за миленичиња е лесна за ставање и полетување, лесен за чистење и миење Со Д-прстен-има Д на секоја страна од патентот, што лесно може да го поправи кучето за водичи и да го олесни одење на кучиња. Топол елек : Водоотпорен топол елек, вашето милениче зимска есенцијална облека. Топло и удобно - Нашата облека за миленичиња го одржува вашето домашно милениче топло и удобно во ладно време. Услуга за квалитет по продажба : Ние сме посветени на обезбедување добри производи и добра услуга за секој клиент. Ако имате какви било прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате за решение. Лесно е да се облече и да се соблече - облеката за миленичиња е лесна за ставање и полетување, лесен за чистење и миење. Со Д-прстен-има Д на секоја страна од патентот, што лесно може да го поправи кучето за водичи и да го олесни одење на кучиња. Топол елек : Водоотпорен топол елек, вашето милениче зимска есенцијална облека. Топло и удобно - Нашата облека за миленичиња го одржува вашето домашно милениче топло и удобно во ладно време. Услуга за квалитет по продажба : Ние сме посветени на обезбедување добри производи и добра услуга за секој клиент. Ако имате какви било прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате за решение. Карактеристики : 1. Направено од висококвалитетен полиестерски материјал, немојте да го правите вашето домашно милениче непријатно, да не ја повредувате кожата на вашето домашно милениче. Водоотпорен топол елек, вашето милениче зимска есенцијална облека. Лесно е да се облече и да се соблече, лесен за чистење и миење. Чувајте го вашето домашно милениче топло и удобно во ладно време.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pet Clothes
Material:
Polyester
Color:
Orange
Suitable for:
Large Dogs
Optional Size:
2XL, 3XL, 4XL, 5XL
Size Back Length(cm/inch) Waist(cm/inch) Neck(cm/inch) 2XL 39/15.35 56/22.05 42/16.54 3XL 43.5/17.13 60/23.62 45/17.72 4XL 48.5/19.09 66/25.98 49/19.29 5XL 52.5/20.67 73/28.74 52/20.47 :
Package List:
1 x Pet Clothes:
Note:
1. This size scale measures the maximum size of each part of the dog. The most suitable size should be chosen according to the actual size of the dog's chest.:
2. After selecting the body length size, if the actual chest circumference is 0-10cm less than the corresponding chest size in this size table, it will be no problem:
 :

Најдобри понуди