.

.

Куче Поводник Лизга Олово И Предвремени Кука Поводник, Прилагодливи Тешки 1/2 x 6 СТАПКИ Плетенка Јаже Издржливи Без Повлечете Миленичиња Силна Обука Сообраќај Одењ?

Куче Поводник Лизга Олово И Предвремени Кука Поводник, Прилагодливи Тешки 1/2 x 6 СТАПКИ Плетенка Јаже Издржливи Без Повлечете Миленичиња

DEN 190.24

Количина на стоки
Тековен

Прилагодлив за да одговара на секоја големина на вратот Едноставен и лесен за употреба. Висококвалитетен материјал, добро изработен и издржлив. Нежна контрола врз вашето домашно милениче престанете да влечете без никаква штета. Совршена должина, дајте му доволно удобност и слобода на вашето куче. Поводник за јаже за лизгање на кучиња, без јака или ремен. ?●ЛЕСЕН и УДОБЕН ЗА УПОТРЕБА - Британски Стил Јаже Лизга Олово, Поводник и Јака 2 во 1 Дизајн, Без Јака Или Темперамент Потребни. Со Прилагодлива Јамка, Исклучително Едноставна и Лесна за Ставање или Исклучување. ?●СИЛЕН И ЛЕСЕН q-Овој Цврст Врвен Поводник За Кучиња Со Јамка За Лизгање Изработен од Најлонско Јаже со Висока Јачина, Супер Издржлив Метален Прстен и Јазли Врзани со Кожна Обвивка. Дебелото Јаже Од 1/2" Обезбедува Максимална Издржливост и Удобно Држење, не Грижете се за Скршено И Извртено Оштетување. ?●МАЗЕН ЗА ДОПИР - Изработен Од Висококвалитетно Производство На Полипропилен, Рачно Чувствувајте Се Многу Удобно и Многу Меко, Малку Истегнување И тоа е Тампон Кога Го Поводите Вашето Тешко Куче што Влече. ?●ОДЛИЧНО ЗА ТРЕНИНЗИТЕ-Поводникот За Лизгање Се Затегнува Кога Вашето Куче Влече и Олабавува кога Однесувањето е Коригирано– Одличен Поводник За Обука На Кучиња За Да го Поправите Однесувањето Под Контрола. ?●ПРАКТИЧНО РЕШЕНИЕ за ПОВОДНИК" БЕЗ ВЛЕЧЕЊЕ " -Лесно Ттопс Куче Од Влечење Без Штета на Вашите Кучиња. Треба Само Да Ја Држите Раката Стабилно и Кучето Ќе Престане Кога Оловото Ќе Се Затегне. Почекајте Вашето Куче да Забави и Продолжи, Се Покажа Ефикасно Кај Повеќето Кучиња. ?€ЕДНА ГОЛЕМИНА ОДГОВАРА на сите q-2/5 " x 6 FT Лизгачки Поводник Е Совршена Рамнотежа Помеѓу Слободата и Контролата, Прилагодлива за Да Одговара на Која Било Големина на Вратот, Одлична За Надворешно одење, џогирање, пешачење или тренинг. Одговараат За Големи, средни и мали кучиња и кученца. ?Ако Ова Се Какви Било Проблеми Со Квалитетот, Ве Молиме Испратете Ни Е-Пошта За Прв Пат, Ние Ќе Обезбедиме Политики По Продажбата Со Право На Враќање На Вашите Пари Или Замена на Нова Ставка. ?●ЛЕСЕН и УДОБЕН ЗА УПОТРЕБА - Британски Стил Јаже Лизга Олово, Поводник и Јака 2 во 1 Дизајн, Без Јака Или Темперамент Потребни. Со Прилагодлива Јамка, Исклучително Едноставна и Лесна за Ставање или Исклучување. ?●СИЛЕН И ЛЕСЕН q-Овој Цврст Врвен Поводник За Кучиња Со Јамка За Лизгање Изработен од Најлонско Јаже со Висока Јачина, Супер Издржлив Метален Прстен и Јазли Врзани со Кожна Обвивка. Дебелото Јаже Од 1/2" Обезбедува Максимална Издржливост и Удобно Држење, не Грижете се за Скршено И Извртено Оштетување. ?●МАЗЕН ЗА ДОПИР - Изработен Од Висококвалитетно Производство На Полипропилен, Рачно Чувствувајте Се Многу Удобно и Многу Меко, Малку Истегнување И тоа е Тампон Кога Го Поводите Вашето Тешко Куче што Влече.

Други карактеристики

Најдобри понуди