.

.

Зампа Куче Превозникот Гајба за Мали Кучиња 24 x16. 6 x16. 5 | Преносни Мачка Превозникот | Миленичиња Патување Склопувачки &засилувач; Преклопен | Кутре Гајби За Автомоби?

Зампа Куче Превозникот Гајба за Мали Кучиња 24 x16. 6 x16. 5 | Преносни Мачка Превозникот | Миленичиња Патување Склопувачки &засилувач; Преклопен

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

СЕ-ВО-ЕДНО ПРЕКЛОПЕН ГАЈБА ЗА КУЧИЊА-Ако барате да купите гајба за кучиња што може да се преклопи што ја комбинира целата функционалност со допир на класа и иновации, ГАЈБАТА ЗА Миленичиња ЗАМПА е совршен избор – Се-во-едно гајба за кучиња за внатрешни, надворешни, обуки и патувања – Погледнете ја табелата со големини за детали за големината КВАЛИТЕТ : Издржлив, Добро Проветрен Гајба За Миленичиња за Внатрешна или Надворешна Употреба. НЕ Е ПОТРЕБНО СКЛОПУВАЊЕ : Се Појавува за неколку секунди, нема потреба од склопување, се преклопува Рамно,лесен лесен за носење, за ваша погодност направивме видео за инструкции како да се свитка. ШТО ДА ОЧЕКУВАТЕ ОД ЗАМПА : гајба,, торбичка за Носење и обврска од нашиот тим за услуги на клиентите, ве молиме не двоумете се да контактирате со нашата услуга за клиенти и ДА ЛАЕТЕ, ние ќе го направиме тоа правилно.

Други карактеристики

Најдобри понуди