.

.

Ипетбум Микрофибер Крпи Пет Бања Пешкир Микрофибер Куче Пешкир Супер Абсорбента Куче Сушење Облека Миленичиња Сушење Ракавици Миленичиња Чешлање Материјали За З?

Ипетбум Микрофибер Крпи Пет Бања Пешкир Микрофибер Куче Пешкир Супер Абсорбента Куче Сушење Облека Миленичиња Сушење Ракавици Миленичиња

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Пешкир За кучиња Супер Абсорбента Крпи За Кучиња За Сушење Кучиња Крпи За Чешлање Микрофибер Крпи За Миленичиња Издржливиот, Абсорбентен Пешкир За Бања За Брзо Сушење Е Долготраен и Може Да се Пере Во Машина Пешкир За Сушење кучиња Лесен и Лесен за Нега - Крпата може да се Чува во Вашиот Автомобил за Возење Со Автомобил Во движење за Вашето Домашно Милениче или Дома. Крпите За Мачки Од микрофибер Брзо Го Сушат Вашето Домашно Милениче по Капење или Од Шетање надвор на Дожд со Крпа Што е Направена за Справување со Калливо И Натопено Милениче. Пешкир За Брзо Сушење на кучето Не е Крпа за Капење, Но Ова Може да се Користи како Ќебе Во Студени Ноќи или Во Одгледувачници за Да го Одржите Вашето Домашно Милениче Топло, Пријатно и Удобно. Супер Абсорбента Крпа За Кучиња Погодна За Мачки, Кучиња од Различни Раси и Големини. Може Да се Користи и За Други Апликации За Сушење.

Други карактеристики

Најдобри понуди