.

.

Јака за обука на кучиња, јака за обука на кучиња што може да се надополнува за градина за задниот двор

Јака за обука на кучиња, јака за обука на кучиња што може да се надополнува за градина за задниот двор

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Безжичен далечински управувач : Безжичен далечински управувач, оддалеченост од далечински управувач до 800 метри, лесно може да го обучува вашето куче во градината или задниот двор Опсег на примена : Оваа јака за обука на кучиња се користи за да се поправи усогласеноста на кучињата за лаење, одење, обука за јаже, седење, агресија и други однесувања. 3 Електронски приемници на јака : Јаката од кора може да контролира 3 електронски приемници на јака, обука на вашето куче под ваша контрола, нема потреба повеќе да викате на тоа. IP67 водоотпорен : IP67 водоотпорен, може да се користи за обука на разни активности за вода за кучиња, со мека јака PU, погодна за средни и големи кучиња. Материјал ABS : Затка за лаење на кучиња е изработен од здрав материјал ABS, кој е отпорен на абење и издржлив и може да се користи долго време. Безжичен далечински управувач : Безжичен далечински управувач, оддалеченост од далечински управувач до 800 метри, лесно може да го обучува вашето куче во градината или задниот двор. Опсег на примена : Оваа јака за обука на кучиња се користи за да се поправи усогласеноста на кучињата за лаење, одење, обука за јаже, седење, агресија и други однесувања. 3 Електронски приемници на јака : Јаката од кора може да контролира 3 електронски приемници на јака, обука на вашето куче под ваша контрола, нема потреба повеќе да викате на тоа. IP67 водоотпорен : IP67 водоотпорен, може да се користи за обука на разни активности за вода за кучиња, со мека јака PU, погодна за средни и големи кучиња. Материјал ABS : Затка за лаење на кучиња е изработен од здрав материјал ABS, кој е отпорен на абење и издржлив и може да се користи долго време. Безжичен далечински управувач : Безжичен далечински управувач, оддалеченост од далечински управувач до 800 метри, лесно може да го обучува вашето куче во градината или задниот двор2. 3 Електронски приемници на јака : Јаката од кора може да контролира 3 електронски приемници на јака, обука на вашето куче под ваша контрола, нема потреба повеќе да викате на тоа. IP67 водоотпорен : IP67 водоотпорен, може да се користи за обука на разни активности за вода за кучиња, со мека јака PU, погодна за средни и големи кучиња.

Други карактеристики

Item Type:
Dog Training Collar
Material:
ABS
Weight:
Approx. 271g / 9.6oz
Voltage:
5V
Frequency:
433MHz
Waterproof Grade:
IP67
Remote Control Battery:
Lithium Battery 300mAh (Ship with Inbuilt Battery)
Receiver Battery:
Lithium Battery 300mAh (Ship with Inbuilt Battery)
Charging Time:
2 Hours
Radio Power:
10MW
Working Temperature:
0 to 40℃
Remote Control Range:
Ideal Horizontal Plane Environment Up to 800meter
Applicable Object:
Dogs Over 3 Months Old
How to Use:
Click the receiver switch, select the corresponding function of the remote control can:
Package List:
1 x Remote Control(Ship with Inbuilt Battery):
1 x Receiver(Ship with Inbuilt Battery):
1 x Collar Strap:
1 x Charging Cable:
1 x Test Light:
4 x Silicone Hats:
1 x User Manual:
1 x Lanyard:
2 x Screws:
Note:
1. To your dog's skin, place the soft silicone dots on the receiver and leave more length when wearing it around your dog's neck:
2. Remote shock collars are designed to establish better internal communication between you and your dog, not to punish your dog. Please treat the animal in a friendly way:

Најдобри понуди