.

.

3м/5М Поводник За Миленичиња И Кучиња, Најлон Автоматско Куче Што Се Повлекува Со Рулет На Тркала Одење Мали И Средни Резерви За Миленичиња, Додатоци За Спортски Мил?

3м/5М Поводник За Миленичиња И Кучиња, Најлон Автоматско Куче Што Се Повлекува Со Рулет На Тркала Одење Мали И Средни Резерви За Миленичиња, Додатоци

DEN 345.60

Количина на стоки
Тековен

- Лесен за употреба, оставете го вашето домашно милениче безбедно да патува - Изработени од висококвалитетни материјали, издржливи. - Лесно за чистење. - Многу погодно за вашето домашно милениче да излезе на прошетка и да игра, натерајте го вашето домашно милениче да се заљуби во спортот. - Удобен за употреба, погоден за кучиња, мачки, кученца и други животни. - Лесен за употреба, оставете го вашето домашно милениче безбедно да патува. - Изработени од висококвалитетни материјали, издржливи. - Лесно за чистење. - Многу погодно за вашето домашно милениче да излезе на прошетка и да игра, натерајте го вашето домашно милениче да се заљуби во спортот. - Удобен за употреба, погоден за кучиња, мачки, кученца и други животни. Спецификација : Материјал : пластика, најлон боја : како што е прикажано големина : 3М, 5модржи : 1*Поводници За Миленичиња : 1. Поради разликата на различни монитори, сликата може да не ја одразува вистинската боја на производот.

Други карактеристики

Material:
plastic, nylon
Color:
as shown
Size:
3M, 5M
Contains:
1*Pet Leash
notes:
1. Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the product.:
2. Compare the detailed size with yours. Due to manual measurement, please allow a slight error. Please understand and thank you for your cooperation:
Thank you for your understanding.:
Thank you very much for purchasing our products. Your satisfaction is our greatest honor. Thank you for your trust. :

Најдобри понуди