.

.

Пина Куче Темперамент За Средни Кучиња Без Влечење, Средно Куче Темперамент Со Прилагодливи Поместена, Без Задави Куче Елек Со Рефлектирачки Дизајн, Лесно Да Се Ст?

Пина Куче Темперамент За Средни Кучиња Без Влечење, Средно Куче Темперамент Со Прилагодливи Поместена, Без Задави Куче Елек Со Рефлектирачки

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

●Лесно Се става и Соблекува, Само лизнете го преку главата на вашите младенчиња и потоа прицврстете 2 клипови на страна И 4 прилагодливи клипови ви помагаат лесно да го прилагодите темпераментот на соодветно за вашето куче. Ве молиме измерете ја обемот на градите на кучето пред да го купите. ●Без Дизајн На Влечење Овој ремен содржи 2 токи За прстени од д напред и назад. Таа е погодна за обука, одење и џогирање. Тој е специјално дизајниран според обликот на телото на кучето за да го заштити од задушување и замор. ●Издржлив Материјал●Овој ремен е изработен од Оксфордска ткаенина отпорна на гребење, која е издржлива и лесна за чистење, носејќи им на кучињата хигиенска и здрава средина. ①Меко и Дише Овој ремен содржи дизајн на мрежа што дише и перниче за сунѓер внатре, дури и ако го носите долго време, кучето може да се одржува ладно и удобно. ●Рефлектирачки Дизајн●овој ремен има голем број рефлектирачки шевови за да се осигура дека вашето куче е доволно безбедно за да патува навечер и навечер и да му обезбеди на кучето најквалитетна заштита.

Други карактеристики

Најдобри понуди