.

.

Lifis LED Куче Јака Светне IPX7 Водоотпорен Поголема Осветленост Сјај Во Темно Куче Јаки За Големи Средни Мали Кучиња USB Рефлектирачки Влакна НА ПОЛНЕЊЕ, Зелена)

Lifis LED Куче Јака Светне IPX7 Водоотпорен Поголема Осветленост Сјај Во Темно Куче Јаки За Големи Средни Мали Кучиња USB Рефлектирачки

DEN 345.60

Количина на стоки
Тековен

СИЛНА·ИЗДРЖЛИВА-ЈАКАТА ЗА кучиња ПРЕДВОДЕНА ОД ЛИФИС усвојува полиестерска мрежа со висока јачина и брава отпорна на лизгање, која е погодна за секојдневна употреба на големи кучиња, издржлива и лесна IPX7 ВОДООТПОРЕН-Се Грижите дека вашата јака за осветлување ќе се расипе кога вашето куче си игра со вода? Изберете водоотпорна јака за осветлување за вашето куче. Уживајте во кампувањето дури и со дожд. (Не Е Специјално Дизајниран за Пливање. СВЕТЛО-јаката за кучиња LIFIS light е многу посветла од површината на најлонската мрежа, што значи поголема видливост и побезбедна. Нашата прозрачна лента е изработена од рефлектирачки материјал и гумена површина ЕВА, и со 2 линии на рефлектирачки влакна, одржувајќи го вашето куче видливо и подалеку од опасност околу 600 метри во темнина. БЕЗБЕДНО МИКРО USB ПОЛНЕЊЕ - 2 часа полнење за целосно полнење од 8 часа време на употреба, тој автоматски ќе престане да се полни кога е целосно наполнет и индикаторот ќе се исклучи. Краток микро USB кабел за полнење доаѓа со пакет. 3 РЕЖИМ НА ОСВЕТЛУВАЊЕ-Брзо трепкање, бавно трепкање и постојано сјае. СИЛНА·ИЗДРЖЛИВА-ЈАКАТА ЗА кучиња ПРЕДВОДЕНА ОД ЛИФИС усвојува полиестерска мрежа со висока јачина и брава отпорна на лизгање, која е погодна за секојдневна употреба на големи кучиња, издржлива и лесна. IPX7 ВОДООТПОРЕН-Се Грижите дека вашата јака за осветлување ќе се расипе кога вашето куче си игра со вода? Изберете водоотпорна јака за осветлување за вашето куче. Уживајте во кампувањето дури и со дожд.

Други карактеристики

Најдобри понуди