.

.

Дхдм Преносливо Шише Со Вода За Миленичиња, Пренослив Диспензер За Вода За Патување За Миленичиња, Мултифункционална Чаша За Вода, Кутија За Храна Вода За Миленичи?

Дхдм Преносливо Шише Со Вода За Миленичиња, Пренослив Диспензер За Вода За Патување За Миленичиња, Мултифункционална Чаша За Вода,

DEN 2784.00

Количина на стоки
Тековен

Комбинира мијалник, чаша за вода и кутија за храна, ergономски Дизајнот на коритото за пиење во форма на о е погоден за оралната структура на кучињата. - операцијата со раце го олеснува хранењето на домашните миленици. Опремен со големо копче за одвод за да се осигура дека водата се исцеди откако ќе се притисне копчето. Вградениот силиконски запечатувачки прстен ги обезбедува своите двојни водоотпорни и отпорни на истекување функции. Комбинира мијалник, чаша за вода и кутија за храна, ergономски.Дизајнот на коритото за пиење во форма на о е погоден за оралната структура на кучињата.- операцијата со раце го олеснува хранењето на домашните миленици.Опремен со големо копче за одвод за да се осигура дека водата се исцеди откако ќе се притисне копчето.Вградениот силиконски запечатувачки прстен ги обезбедува своите двојни водоотпорни и отпорни на истекување функции.Дизајнот за враќање на водата спречува прскање на водата.Кутијата за храна под чашата за пиење е дизајнирана да носи закуски за кучиња.Доаѓа со фекална лажичка, залепете ја на чашата кога не ја користите.

Други карактеристики

Material:
ABS + PC
Since it is manually measured, please allow an error of 1-3 cm, and make sure you don't mind before ordering.:
Due to the difference of computer screens, the color of the actual item may be slightly different from the above image, thank you for your understanding.:
Package contains:
1x pet water dispenser
Only sell the main product, not other products:
Automatic Water Station for Cats & Small, Medium, Large Dogs :

Најдобри понуди