.

.

Силиконски Чинии За Кучиња Со Бавен Фидер | Силиконски Сад За Кучиња Со Бавен Фидер Со Шестоаголен Саќе | Спречување На Гушење Сад За Кучиња Со Здрав Дизајн За Голем?

Силиконски Чинии За Кучиња Со Бавен Фидер | Силиконски Сад За Кучиња Со Бавен Фидер Со Шестоаголен Саќе | Спречување На Гушење Сад

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

ецо-Пријателски Силиконски Материјал Е Направен од строг избор на силиконски материјали за храна, Садот За Кучиња Со Бавен Фидер е издржлив, без пвц и мек и може да спречи гребење на носот и устата на миленичето € ®Деликатен Шестоаголен Дизајн На Саќе, Што Ги Прави да развијат добри навики во исхраната, Чинии За Кучиња За Големи Кучиња Бавниот Фидер Е опремен со Извонреден шестоаголен дизајн на саќе, што му помага на вашето куче да го забави времето потребно за јадење за 10 пати. qéper Адсорпциски Капацитет€Дозволувајќи ви да не се грижите дали храната за кучиња ќе се расфрла на подот, Садот За Кучиња Со Бавен Фидер има супер адсорпциски капацитет со одлични ефекти против лизгање, кои се ослободени од движење или превртување за време на хранењето. qéromostable Performance ® Создавајќи одлични перформанси, Силиконските Чинии За Кучиња Со Бавен Фидер се добри за температури отпорни на топлина од -40 до +230 Centigrade. е-Пошта : Практично Чистење-Што Значи повеќе време за уживање во животот со помалку работа, Бавно Хранење Сад За Кучиња исплакнете со вода за лесно чистење, која се става на полицата за миење садови по секоја употреба. Садот За Кучиња со слоу Фуд е направен од силикон за храна и не содржи БПА, пвц и Фталати. Може да ја издржи високата температура од 230€, што се користи во микробранова печка, нема да ослободува канцерогени поради загревање. Никогаш не грижете се дали вашите миленици ризикуваат да јадат лоша пп облога, а мекиот силиконски материјал спречува гребење на носот и устата на вашето домашно милениче. Шестоаголен Дизајн На Саќе За Чинии За Кучиња Со Бавна Храна може да му помогне на вашето куче да го забави времето на јадење за 10 пати и да избегне здравствени проблеми како што се варење, гушење, надуеност, повраќање или кучешка дебелина предизвикана од брзо јадење.

Други карактеристики

Name:
Slow Feeder Dog Bowl
Material:
Silicone
Colour:
blue green orange
Weight:
420g
Product size:
21*21*4.3cm8.3*8.3*1.7in
Product List:
1*Slow Feeder Dog Bowl:
1*English manual:
Notes:
1. Due to the lighting effects and taking picture angles, there is a colour difference in the product, please understand.:
2. Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :

Најдобри понуди