.

.

ЛЕР Осветлете Поводник За Кучиња и Осветлете Јаки За Кучиња Водоотпорен Сјај На Полнење Во Темниот Поводник За Кучиња Со Светли Светлечки Рефлектирачки Светла За ?

ЛЕР Осветлете Поводник За Кучиња и Осветлете Јаки За Кучиња Водоотпорен Сјај На Полнење Во Темниот Поводник За Кучиња Со Светли Светлечки

DEN 479.84

Количина на стоки
Тековен

●Запалете Јаки За Кучиња и Поводник За Големи Кучиња€ : Спасете Го Животот На Вашето Куче - Овој Поводник За Кучиња Го Спасува Животот на Вашето Куче Со Тоа што Ќе Остане Видлив, Безбеден и Видлив Оваа Светла Led Јака Му Обезбедува На Вашето Куче Крајна Безбедност И Максимална Видливост Во Секоја Ситуација. €Led Куче Поводник И Јака Во Собата Одење Во Текот На Ноќта Q Висока Видливост - За Разлика Од Другите Производи, Нашите Led Куче Јаки Обезбеди Највисока Видливост И Се Доволно Издржливи За Да Им Овозможи На Вашето Куче Да Се Види Во Мракот, Во Мракот Безбедно Од Возила И Други Неочекувани Опасности При Одење Во Текот На Ноќта. Можете Да Го Видите На 500 Метри. €Led Поводник И Јака За Кучиња Водоотпорен На Полнење И Led Куче Јака И Поводник Сет ● Батерија На Полнење За Повеќе Прошетки - Usb Батерија На Полнење (Вклучен Кабел) Може Да Свети 5 Часа На 1 Час Полнење. Полнењето Може Да Трае За Повеќе Прошетки. Замената На Батериите Е Без Проблеми И Без Дополнителни Трошоци. ●Led Осветлете Ја Јаката За Кучиња И Поводник 3 Режими На Трепкање : Овој Блескав Поводник За Кучиња Има 3 Режими На Трепкање, Лесно Менувајте Го Режимот На Трепкање Со Притискање На Копче : Цврст Сјај - Брзо Трепкање - Бавно Трепкање. Можете Да Изберете Различни Режими Според Вашите Желби. ●Осветлете Поводник За Кучиња И Водоотпорен Јака 100% Доказ За Ветер и Дожд За Кучиња - Не Грижете се Ако Вашето Куче Не Носи Јака. Лед-Јаките За Кучиња Се Издржливи И Имаат Доживотна Гаранција. Прилагодлив И Водоотпорен Со Едноставен Клип. ПИЧУАПУДАРЛ ПТКИХОКОЕТЛ ГУГИНД. ●Запалете Јаки За Кучиња и Поводник За Големи Кучиња€ : Спасете Го Животот На Вашето Куче - Овој Поводник За Кучиња Го Спасува Животот на Вашето Куче Со Тоа што Ќе Остане Видлив, Безбеден и Видлив. Оваа Светла Led Јака Му Обезбедува На Вашето Куче Крајна Безбедност И Максимална Видливост Во Секоја Ситуација. €Led Куче Поводник И Јака Во Собата Одење Во Текот На Ноќта Q Висока Видливост - За Разлика Од Другите Производи, Нашите Led Куче Јаки Обезбеди Највисока Видливост И Се Доволно Издржливи За Да Им Овозможи На Вашето Куче Да Се Види Во Мракот, Во Мракот Безбедно Од Возила И Други Неочекувани Опасности При Одење Во Текот На Ноќта. Можете Да Го Видите На 500 Метри. €Led Поводник И Јака За Кучиња Водоотпорен На Полнење И Led Куче Јака И Поводник Сет ● Батерија На Полнење За Повеќе Прошетки - Usb Батерија На Полнење (Вклучен Кабел) Може Да Свети 5 Часа На 1 Час Полнење. Полнењето Може Да Трае За Повеќе Прошетки. Замената На Батериите Е Без Проблеми И Без Дополнителни Трошоци.

Други карактеристики

Најдобри понуди