.

.

Зогиќ Шампон За Кучиња-Нежен, Дезодорирачки Шампон За Миленичиња Со Органска Овесна Каша И Алое, Хипоалергичен Шампон За Кучиња Со Чувствителна Кожа, Без Суровост ?

Зогиќ Шампон За Кучиња-Нежен, Дезодорирачки Шампон За Миленичиња Со Органска Овесна Каша И Алое, Хипоалергичен Шампон За Кучиња Со Чувствителна

DEN 639.20

Количина на стоки
Тековен

ШАМПОН ЗА ДЕЗОДОРИРАЊЕ НА КУЧИЊА : Дајте му на вашето домашно милениче брзо и лесно освежување Со Миленичето На Зогиците Без шампон за Плакнење за кучиња Лесно миризливи со етерични масла од ванила и бадем, тоа е совршен начин да го одржувате вашето куче свежо и чисто помеѓу обичните бањи. БЕЗ ВОДА, БЕЗ ФОРМУЛА ЗА ПЛАКНЕЊЕ : создадовме формула за шампон без плакнење за да помогнеме да биде лесно и едноставно да му дадете брзо чистење на вашето кученце. Ова чистење за пенење не бара вода, плакнење и е природен шампон за само-сушење за кучиња. ХИПОАЛЕРГИЧНА ЧУВСТВИТЕЛНА ФОРМУЛА ЗА КОЖА : Нашиот хипоалергичен шампон за кучиња е одличен за младенчиња со чувствителна кожа. Тоа е шампон без парабени направен без фталати или бои за елиминирање на надразнувачите. Покрај тоа што е без глутен, тој е ослободен и ОД ЕДТА, ДЕА, ПЕГ и иритирачки сапуни. ОРГАНСКИ СОСТОЈКИ : безводниот шампон На Зогиците за кучиња е направен со органски состојки за шампон добро за кожата.

Други карактеристики

Најдобри понуди