.

.

SYEENIFY Играчки За Кучиња За Агресивни Џвакачи, Играчки За Џвакање Кучиња Коски За Кучиња За Агресивни Џвакачи, Тешки Играчки За Кучиња За Мали Средно Големи Кучиња, В?

SYEENIFY Играчки За Кучиња За Агресивни Џвакачи, Играчки За Џвакање Кучиња Коски За Кучиња За Агресивни Џвакачи, Тешки Играчки

DEN 205.60

Количина на стоки
Тековен

①Безбедни И Нетоксични Играчките за џвакање кучиња се направени од најлон за храна,кој е еден од најпопуларните материјали за неуништливи играчки за кучиња, отпорни на залак и нетоксични ●Вкус На говедско Месо ● играчките за кучиња додадени вкус на говедско месо ќе го направат вашето куче да го сака, обликот На Влогот, лесен за држење, додавањето елементи на честички му дава на овој производ ефект на коскена срцевина. Нека вашето куче јаде како вистинска коска. ●Цврст и Издржлив ● еколошки најлонски материјал е исклучително силен, што му овозможува на вашето куче да џвака континуирано долго време.Го задоволува природниот инстинкт за џвакање на кучето. ●Намалете Го Деструктивното Џвакање Q оваа играчка за џвакање кучиња за агресивни џвакачи е дизајнирана да го пренасочи вниманието на вашето домашно милениче подалеку од потенцијално штетните однесувања за џвакање, како што се џвакање мебел, чевли, чанти. ●Услуга за задоволство●овие тешки играчки за џвакање за кучиња се издржливи, но не и неуништливи. Препорачуваме да играте под надзор и веднаш да ги замените оштетените.

Други карактеристики

Најдобри понуди