.

.

Хизк Пет Снабдува Моларна Играчка, Интерактивен Кабел за Чистење Заби со Гумен Морон За Џвакање За Обука На Кученца, Може Ефикасно Да Ја Одржува Оралната Хигиена На

Хизк Пет Снабдува Моларна Играчка, Интерактивен Кабел за Чистење Заби со Гумен Морон За Џвакање За Обука На Кученца, Може Ефикасно

DEN 979.20

Количина на стоки
Тековен

МАТЕРИЈАЛ : Оваа Играчка За Каснување Од Домашно Милениче Е Направена од Квалитетни Материјали Нетоксичен, Отпорен На Залак И Еколошки. Безбедно За Вашето Прекрасно Милениче Играње И Чистење На Забите. ДИЗАЈН НА ВШМУКУВАЊЕ чаша : Вшмукување Чаша и Топка за Џвакање. Оваа Играчка Може Да Се Придржува До Подот И Да Им Дозволи На Кучињата Да Си Играат Со Себе. Нема Потреба Да Се Грижите Дека Вашите Миленици Повеќе Ќе Го Гризат Мебелот. Оваа Играчка Е Погодна За Плочки, Под, Стакло И Други Мазни Површини Со Силно Вшмукување. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ИНТЕРАКТИВНА ИГРАЧКА : Играчката За Џвакање Јажиња Не Е Само Гумена Топка За Самостојно Играње, Туку Може да биде И Алатка за Чистење Заби. Помогнете Да Ги Одржувате Забите На Вашите Миленици Чисти И Да Го Освежите Нивниот Здив. Уште Повеќе, Може Да Ги Поттикне Кучињата и Мачките Да Прават Повеќе Вежби и Да Спречат Да Станат Дебели и Да Имаат Здраво Тело. ИГРАЧКА со ОДЛИЧЕН СКОК : Оваа Играчка За Џвакање Миленичиња Е Погодна и за Обука На Агилност на Миленичиња. Ѕеее Видите Дека Топката Отскокнува Високо Кога Ќе Удри Во Земјата. Погоден Е За Играње Во Дворот, Домот, Паркот, Брегот И Така Натаму. Навистина Добра Играчка За Играње За Вашите Прекрасни Миленици. ОПСЕГ НА ПРИМЕНА : Оваа Играчка За Џвакање Кучиња Е Особено Погодна Повеќе за Мали Кученца и Кучиња со Средна Големина. МАТЕРИЈАЛ : Оваа Играчка За Каснување Од Домашно Милениче Е Направена од Квалитетни Материјали. Нетоксичен, Отпорен На Залак И Еколошки. Безбедно За Вашето Прекрасно Милениче Играње И Чистење На Забите. ДИЗАЈН НА ВШМУКУВАЊЕ чаша : Вшмукување Чаша и Топка за Џвакање. Оваа Играчка Може Да Се Придржува До Подот И Да Им Дозволи На Кучињата Да Си Играат Со Себе. Нема Потреба Да Се Грижите Дека Вашите Миленици Повеќе Ќе Го Гризат Мебелот. Оваа Играчка Е Погодна За Плочки, Под, Стакло И Други Мазни Површини Со Силно Вшмукување. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ИНТЕРАКТИВНА ИГРАЧКА : Играчката За Џвакање Јажиња Не Е Само Гумена Топка За Самостојно Играње, Туку Може да биде И Алатка за Чистење Заби. Помогнете Да Ги Одржувате Забите На Вашите Миленици Чисти И Да Го Освежите Нивниот Здив. Уште Повеќе, Може Да Ги Поттикне Кучињата и Мачките Да Прават Повеќе Вежби и Да Спречат Да Станат Дебели и Да Имаат Здраво Тело. ИГРАЧКА со ОДЛИЧЕН СКОК : Оваа Играчка За Џвакање Миленичиња Е Погодна и за Обука На Агилност на Миленичиња. Ѕеее Видите Дека Топката Отскокнува Високо Кога Ќе Удри Во Земјата. Погоден Е За Играње Во Дворот, Домот, Паркот, Брегот И Така Натаму. Навистина Добра Играчка За Играње За Вашите Прекрасни Миленици. ОПСЕГ НА ПРИМЕНА : Оваа Играчка За Џвакање Кучиња Е Особено Погодна Повеќе за Мали Кученца и Кучиња со Средна Големина. СПЕЦИФИКАЦИЈА : Материјал : Пластика За Храна : Сина, зелена погодна за кучиња : Мали, Средни и Големи карактеристики : 1, Изработен од гумен материјал, тој е мек и нетоксичен, издржлив и отпорен на абење, многу погоден за кучето.

Други карактеристики

Material:
Food grade plastic
Color:
Blue, green
Suitable for dogs:
Small, Medium and Large
FEATURES:
1、Made of the rubber material, it is soft and non-toxic, durable and wear-resistant, very suitable for the dog.:
2、It is made of safe material and is environmentally friendly, safe and harmless to your pet.:
3、Designed with the suction cup, it can adhere to the floor to let the pet play with themselves.:
4、Your naughty active dogs will be love it to kill the boring time,this toy can reduce their anxiety, boredom and destructive behavior.:
5、It can be a play toy, also can be a teeth cleaning toy. Help to keep teeth clean.:
6、The product is made of material that is healthy and bite-resistant, and it will not be deformed even if the dog plays for a long time.:
7、Playing this toy regularly can relieve the dog’s anxiety and improve the dog’s IQ. When they are at home, they can prevent the dog from tearing down the house, and really realize that the dog can brush his teeth.:
8、The serrated teeth can better clean the dirt and stones on the back teeth of pet dogs. This product is suitable for all kinds of small, medium and large dogs.:
WARM TIPS:
The more air it squeese out, the more sticky it is.:
Remember to clean it after your dog play over.:
Due to different display settings and lighting effects, actual colors may vary slightly. The dimensions are determined manually and may therefore differ slightly.:
Dog tug toy with suction cup allows your dog to tug, chew all without any assistance from you. Simply find a clean flat surface, push suction cup on, and then enjoy watching your dog tug. :
PACKAGE INCLUDES:
1* Dog Molar Chew Toy :

Најдобри понуди