.

.

Собирач На Отпад Од Кучиња Харод - 6 Канџи Кеси За Измет На Кучиња-Пренослив И Лесен Скупер За Измет На Канџи За Кучиња-Горна Алатка За Собирање Измет За Мали, Средни ?

Собирач На Отпад Од Кучиња Харод - 6 Канџи Кеси За Измет На Кучиња-Пренослив И Лесен Скупер За Измет На Канџи За Кучиња-Горна Алатка За

DEN 240.00

Количина на стоки
Тековен

⇍+Пикап За шепи Со цел да ви овозможиме да земете измет од кучиња и да го спакувате сето тоа во движење без да ги извалкате рацете, ние го дизајниравме Берачот На Отпад Од Кучиња со уникатен, лесен за употреба механизам за канџи ⇍+Извонредна Изработка Quog Pooper Pooper Има прекрасна верзија, извонредна изработка и без пукање. Изработката е многу добра, ќе ви се допадне. ⇍●Практично Носење●внимателно ги дизајниравме овие мали И преносни Преносни Скупери за Измет за да можете да ги ставите во ранецот кога одите на патување, тие нема да ви го заземат просторот и можете да ги користите во секое време. ⇍●Применливо За Повеќето Прилики Ако сакате и домашни миленици, мора да имате Торби За Кучиња За Држач за Измет, што ви ги ослободува рацете кога патувате, подалеку од миризливи кеси за измет. ⇍€Не Е Лесно Да Се Деформира€Голем носивост За Диспензерот За Вреќи За Измет, може повеќе вреќи за измет без деформација или надвор од форма.

Други карактеристики

Најдобри понуди