.

.

Lianxiao - чај сет на нордиски керамички чај чаша сад чајник сет кафе чаша чаша чаша чаша чаша чаша

Lianxiao - чај сет на нордиски керамички чај чаша сад чајник сет кафе чаша чаша чаша чаша чаша чаша

DEN 1320.00

Количина на стоки
Тековен

Котел има голем капацитет и испарчениот плус може да тече непречено Мазна застаклена површина, лесна за чистење, чиста по испирање, густа и издржлива. Материјал : Керамика. Деликатната керамичка текстура е полирана и мазна, и е пријатно за допир и не ја повредува устата. 6 чаши, 6 чинии + 1 ГОЛД решетка, 6 златни лажици. Котел има голем капацитет и испарчениот плус може да тече непречено. Мазна застаклена површина, лесна за чистење, чиста по испирање, густа и издржлива. Материјал : Керамика. Деликатната керамичка текстура е полирана и мазна, и е пријатно за допир и не ја повредува устата. 6 чаши, 6 чинии + 1 ГОЛД решетка, 6 златни лажици. Материјал : Керамикмацирање : Керамичка чаша Деликатната керамичка текстура е полирана и мазна, и удобно е до допир и не ја повреди устата. Котелката има голем капацитет, а плуканонот може да тече непречено. чисти по испирање, густи и издржливи.

Други карактеристики

Најдобри понуди