.

.

Микробранова диода BluenATHXRPR Микробранова диода со висок напон CL01-12 компатибилен за LG 6021W3B001V Whirlpool W10492278 Frigidaire и Electlolux 5304467670 2 Пакет

Микробранова диода BluenATHXRPR Микробранова диода со висок напон CL01-12 компатибилен за LG 6021W3B001V Whirlpool W10492278 Frigidaire

DEN 175.84

Количина на стоки
Тековен

Име на производство : Микробранова диода, Модално име : CL01-12, Издржува напон : 12 k V, номинална струја : 350 m A, O Терминален дијаметар : 4,2 mm/0,17in, женска терминална големина : 1/4 во/6,3 mm стандард Компатибилен и директно заменете го за LG 6021 W3 B001 V Whirlpool W10492278 Frigidaire и Electlolux 5304467670. Цевките за намалување на топлината од женска страна и чувајте се безбедни засекогаш, широко користете за микробранова печка. Заменете за диода со висок напон што означи T3512, 3512, CL01-12, HVM12, 512 H. Поради високиот напон, треба квалификуван или обучен сервисен техничар да го замени. Име на производство : Микробранова диода, Модално име : CL01-12, Издржува напон : 12 k V, номинална струја : 350 m A, O Терминален дијаметар : 4,2 mm/0,17in, женска терминална големина : 1/4 во/6,3 mm стандард. Компатибилен и директно заменете го за LG 6021 W3 B001 V Whirlpool W10492278 Frigidaire и Electlolux 5304467670. Цевките за намалување на топлината од женска страна и чувајте се безбедни засекогаш, широко користете за микробранова печка. Заменете за диода со висок напон што означи T3512, 3512, CL01-12, HVM12, 512 H. Поради високиот напон, треба квалификуван или обучен сервисен техничар да го замени. Име на производство : Микробранова диода Модално Име : CL01-12 Пакет Теми : 2 Пакет Конечна забелешка : 1.

Други карактеристики

Најдобри понуди