.

.

Тава од леано Железо Со Стаклен Капак-12 - Инчна Тава Со Двојна Рачка + Стругалка За Тава + Капаци За Држачи За Силиконски Рачки-Претходно Зачинети Садови За Готвење Б?

Тава од леано Железо Со Стаклен Капак-12 - Инчна Тава Со Двојна Рачка + Стругалка За Тава + Капаци За Држачи За Силиконски Рачки-Претходно

DEN 751.84

Количина на стоки
Тековен

ПРЕЦИЗНА ДИСТРИБУЦИЈА НА ТОПЛИНА и НЕЗАМЕНЛИВО ЗАДРЖУВАЊЕ НА ТОПЛИНА – леано железо Од Кујна е познато по тоа совршено, сочно пржење, без губење на топлина кога ладна храна ќе ја погоди тавата Без разлика дали ги користите нашите врвни садови за готвење на шпоретот во кујната, рерната, СКАРАТА или дури и неконзистентен камперски оган, задржувањето на топлината без загуби и супериорната дистрибуција на топлина го прави управувањето со времето за готвење без напор. Може да се користи за пржење, печење, печење на скара, пржење, пржење и пржење месо, зеленчук и многу повеќе!. DESIGNОНОМСКИ ДИЗАЈН НА РАЧКА СО ДВОЈНА ПОМОШ И ИСТУРЕТЕ ИЗЛИВ-Дизајниран За употреба со 2 раце и посигурен стисок, интуитивната тава со двојна рачка овозможува поцврст и солиден прибор за готвење - а исто така се позајмува за тепсија, пржење и печење : колачи, пити, печен мак и сирење, заедно со готвење и пржење на сите ваши омилени класици : стекови, хамбургери, јајца, риба, сирење на скара и многу, многу повеќе. Генијалниот излив на истурање го прави пренесувањето или истурањето вкусни сосови без напор. ВКЛУЧЕНИ ДРЖАЧИ ЗА СИЛИКОНСКИ РАЧКИ + КАПАК ОД КАЛЕНО СТАКЛО + СТРУГАЛКА ЗА ТАВА - овој комплет доаѓа во комплет СО КАПАЦИ за РАЧКА отпорни на топлина кои обезбедуваат сигурен стисок додека готвите или сервирате храна (секогаш користете ракавица за рерна при ракување со садови од леано железо). СТАКЛЕНИОТ КАПАК засилен ОД раб од нерѓосувачки челик е отпорен на кршење, овозможувајќи лесно гледање без прскање во рерната или шпоретот. Вешта СТРУГАЛКА за ТАВА го олеснува чистењето. Машина за миење садови безбеден и лесен за рачно миење капак, држачи за ракување и стругалка. СУПЕРИОРНА ПРЕТХОДНО ЗАЧИНЕТА ЗАНАЕТЧИСКА ИЗРАБОТКА-Изработена да трае со генерации, кујнел ги извори најквалитетните материјали во фрлањето на нашите садови за готвење.

Други карактеристики

Најдобри понуди