.

.

SDFGH керамички чај за патувања постави на отворено преносен чај за правење сад за сад за сад за чај од чај

SDFGH керамички чај за патувања постави на отворено преносен чај за правење сад за сад за сад за чај од чај

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Филтрирајте ги дупките за да ги изолирате чајните терени Широката уста го олеснува истурањето на чајот. Мазно дно за стабилност. Заоблениот облик на чашата се прави во ригорозен, мулти-чекор процес. Чајникот е дизајниран со голем капацитет да се грижи за повеќе луѓе и може да се користи дома или во канцеларија. Филтрирајте ги дупките за да ги изолирате чајните терени. Широката уста го олеснува истурањето на чајот. Мазно дно за стабилност. Заоблениот облик на чашата се прави во ригорозен, мулти-чекор процес. Чајникот е дизајниран со голем капацитет да се грижи за повеќе луѓе и може да се користи дома или во канцеларија. Филтрирајте ги дупките за изолирање на чајните терени. Широката уста го олеснува истурањето на чајот. Измамно дно за стабилност. Заоблената форма на чашата се прави во ригорозен, мулти-чекор процес. Таајната е дизајниран со голем капацитет да се грижи за Повеќе луѓе и можат да се користат дома или во канцеларија.

Други карактеристики

Најдобри понуди