.

.

АБАОДАМ зачуван цветна обвивка за прашина играчка играчка играчка торта торта чинија со купола десерт дисплеј капаче стакло bellвоно клоча десерт дисплеј купола ми?

АБАОДАМ зачуван цветна обвивка за прашина играчка играчка играчка торта торта чинија со купола десерт дисплеј капаче стакло bellвоно

DEN 299.04

Количина на стоки
Тековен

Купола за клоче од сирење- Совршена покривка за стакло од купола за изработка, додавајќи чувство за уметност за украсување на вашиот дом Клоше за стакло- Оваа ставка е изработена од материјал, со едноставен дизајн, убав и стилски. Чиста сад за купола за торта- На капакот има и добри ефекти, што можат и други нечистотии од замаглување на зачуваните цвеќиња. Покрив за стакло на приказ- Чувајте ја оваа стаклена покривка на полица или површина на таблети и елегантна декорација на кој било амбиент. Покрие за плоча за торта- прикажување на зачуван цвет, декоративни фигурини, микро пејзаж и многу повеќе. Список на пакети 1 x стаклена дисплеј купола со Basegoods informationmini торта купола 00cm/4.glass дисплеј купола - изработена од стаклени материјали, таа е многу издржлива и безбедна за долгогодишна употреба. Покривот на екранот е издржлив и практичен за долготрајна употреба. Dessert Dome Cover 72in- Се одликува со чиста стаклена купола за прикажување на зачувани цвеќиња, фигура, итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди