.

.

Холибана 1пц Опрема Со Кафе Кујна Нелеплив Кампување Челик Кварт Котел См Метал Тенџере Пикник Должност Мл Јадење Стап Чорба Виси Капацитет Камп Скара за/Сос Печењ?

Холибана 1пц Опрема Со Кафе Кујна Нелеплив Кампување Челик Кварт Котел См Метал Тенџере Пикник Должност Мл Јадење Стап Чорба Виси

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Нерѓосувачки Челик Тенџере За Чорба за кампување : Алуминиумско Тенџере За Готвење Лесно загреано и рамномерно загреано, ви помага да го скратите времето за готвење и да го направите готвењето поздраво. Кујна Нелеплив Тенџере : СПЕЦИЈАЛЕН ДИЗАЈН : завршница на огледало, класичен изглед и професионални перформанси. Базата на алуминиумски пакети брзо се загрева и рамномерно ја расфрла топлината-ги елиминира жариштата. Тенџере За садови За Кампување : Тенџере За Чорба за Кампување дизајнот на дното отпорен на абење е рамномерно загреан и отпорен на абење, заштедувајќи грижа и напор и ќе ви овозможи многу добро искуство. Метална Тепсија За Чорба : : дизајнот е разумен, структурата е цврста и удобна. Може да биде опремен за шпорет за кампување, пикник, пешачење, камперски оган, семејна и тимска вечера за кампување. Тенџере со Рачка : Изработен од нерѓосувачки челик, тој е супер и може да биде долго време. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Тенџерето За Кампување-Изработен од нерѓосувачки челик, тој е супер и може да биде долго време тави за готвење. - Капацитет : 2400мл Нелепливи Садови за Готвење. -Не може да издржи висока температура, но исто така може брзо да ја пренесе топлината за да готви храна за кратко време Акции тенџере Чорба Тенџере Тепсија Супа Тенџере. - Материјал : пренослив сад за готвење од нерѓосувачки Челик.

Други карактеристики

Најдобри понуди