.

.

Wionc чајник со пурпурна глина чајничка руда зелена кал рачно изработен чај сет котел чај инфузер 250 ml

Wionc чајник со пурпурна глина чајничка руда зелена кал рачно изработен чај сет котел чај инфузер 250 ml

DEN 878.40

Количина на стоки
Тековен

Идејата е генијална и пропорциите се координирани Секој тенџере е уметничко дело. Јича има широк спектар на вкус на чај за зачувување на чајот, мирис на кондензација на вода, добра пропустливост на воздухот и е погодна за почетниците да направат чај. Спајтот е природен, линиите се мазни, а водата тече непречено. Рачката во форма на уво во форма на уво е рачно изработена, униформа во дебелина и јасна во преглед. Корицата на тенџерето е тркалезно и тркалезно, а копчето за полумесечина е удобно. Достоинствената атмосфера, убава форма, добра колекција и игра. Без разлика дали станува збор за лична употреба или за родители, старешини, наставници, итн., Тоа ќе биде многу неизработен подарок. Идејата е генијална и пропорциите се координирани. Секој тенџере е уметничко дело. Јича има широк спектар на вкус на чај за зачувување на чајот, мирис на кондензација на вода, добра пропустливост на воздухот и е погодна за почетниците да направат чај. Спајтот е природен, линиите се мазни, а водата тече непречено. Рачката во форма на уво во форма на уво е рачно изработена, униформа во дебелина и јасна во преглед. Корицата на тенџерето е тркалезно и тркалезно, а копчето за полумесечина е удобно. Достоинствената атмосфера, убава форма, добра колекција и игра. Без разлика дали станува збор за лична употреба или за родители, старешини, наставници, итн., Тоа ќе биде многу неизработен подарок. Карактеристики : Идејата е генијална и пропорциите се координирани. Секое тенџере е дело на уметноста. Рачката во форма на уво во форма на уво е рачно изработена, униформа во дебелина и јасна во преглед. Капакот на тенџерето е круг и круг, а копчето за полумесечина е удобно. Достоинствената атмосфера, убава форма, добра колекција и игра.

Други карактеристики

Type:
Teapot
Style:
Chinese style
Craft:
Manual
Clay material:
raw ore green clay
Size:
total diameter
Capacity:
260cc (±10cc)
Outlet holes:
8
Suitable for:
tea/black tea/fragrant tea/oolong tea/puer/dahongpao/tieguanyin
Features:
Easy to use. Family use, travel and gift options.
Package Included:
1 teapot:
Only the above package content is included, other products are not included.:
notes:
Dear buyer, due to lighting effects, display brightness, manual measurement and other reasons, the color and size between the photo and the actual item may be slightly different. Sincerely hope you can understand! Thank you!:
The works are profound in connotation, elegant and generous, exquisite workmanship, and complete models. They are deeply loved :

Најдобри понуди