.

.

bandојофуни сад за одвод од пластична чинија за сушење на сад, сад, бројачи за одводнување на таблички, прибор за прибор за прибор за кујнски прибор за мозоци

bandојофуни сад за одвод од пластична чинија за сушење на сад, сад, бројачи за одводнување на таблички, прибор за прибор за прибор за

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Добар декор за масата во вашата кујна, направете го вашиот живот почист Многу погодно без разлика дали се користи како сад за овошје или како домашна декорација. Едноставна и светла боја може да одговара на многу декоративни стилови на домаќинството. Исто така одлично како едноставна и мулти-овошна корпа за складирање или миење. Направено од високо квалитетен материјал, еколошки, безбеден и здрав, може директно да складира овошје. Добар декор за масата во вашата кујна, направете го вашиот живот почист. Многу погодно без разлика дали се користи како сад за овошје или како домашна декорација. Едноставна и светла боја може да одговара на многу декоративни стилови на домаќинството. Исто така одлично како едноставна и мулти-овошна корпа за складирање или миење. Направено од високо квалитетен материјал, еколошки, безбеден и здрав, може директно да складира овошје. Опис Ова е мултифункционална корпа за овошје од мозоци. Погодно за чистење на овошје, намалување на подрачјето на вода.

Други карактеристики

Најдобри понуди