.

.

Resident Evil: Survivor

Resident Evil: Survivor

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Опис на производот Ракун Сити не е единствениот дом на страшниот Т-вирус Неуспешниот обид за бегство ве остава сам среде кошмар на грозни, мутирани суштества. Resident Evil : Survivor е стрелач од прва личност заснован на приказната за серијалот „Landmark Adventure-Game“. Брзите рефлекси и нервите од челик се клучни овде; Нема мисии, нема однапред одредени патеки, ништо да се направи освен да преживее. И затоа што гледате низ очите на единствениот херој на играта, никогаш не смеете да заборавите да погледнете зад вас. Ш-стрелец од прва личност заснована на серијалот „Resident Evil“ на видео игри „Survival Horror“, Resident Evil : Survivor е несреќна жртва на политичката коректност. Болно е очигледно дека оваа игра требаше да се игра со лесен пиштол, што јапонската верзија го поддржува, но американската верзија дефинитивно не го прави тоа. Наместо тоа, заменета е рудиментарна контролна шема со помош на контролорот Play Station, оној што е едноставно лошо прилагоден за инаку немодифицираната игра во стилот на аркада. Зарем тоа не беше за овој голем недостаток, Resident Evil : Другите недостатоци на Survivor би биле подносливи, ако не и изговорни. Обидот овде да се пресадат разни елементи на игрите на Resident Evil на пукањето, едноставно не презема. Заплетот-кој го фрла играчот како амнезија, кој преживува несреќа на хеликоптерот само за да се најде во преостанатиот град што се превртува со зомби и други грозни биотехнолошки мутации-е повеќе од странична приказна на резидентната злоба, а не многу интересно во тоа.

Други карактеристики

Најдобри понуди