.

.

Службеник на држачот за куки за слушалки, кука за слушалки за Sony PS5 слушалки Контрола Контролер за складирање на богови на странични држачи за заграда, преносни дод?

Службеник на држачот за куки за слушалки, кука за слушалки за Sony PS5 слушалки Контрола Контролер за складирање на богови на странични држачи

DEN 1216.00

Количина на стоки
Тековен

Ова е закачалка за слушалки што може да се монтира на конзолата за игри, дизајнирана за Sony Play Station 5 Нема завртки и без лента. Инженерски дизајн со ABS пластика, траен и долготраен. Закачете ги сите слушалки уредно и погодно надвор од патот, ги одржувате слушалките организирани и лесни за достигнување, зачувајте ги работните места, уредни и лесни за наоѓање. Едноставно ставете ги закачалките за складирање на вашата конзола, а потоа веднаш ќе добиете место за вашите слушалки PS5. Гледајќи стилски и се држеше безбедно. Ве молиме слободно контактирајте со нас ако имате какви било проблеми и ние ќе ви испратиме нова или ќе ви ги вратиме парите. Кука за слушалки за кука за слушалки на Sony PS5.

Други карактеристики

Најдобри понуди