.

.

Девон бази натоварени 3 72 пина 8 битни касети за игра

Девон бази натоварени 3 72 пина 8 битни касети за игра

DEN 710.40

Количина на стоки
Тековен

Основи натоварени 3 Ова е класична картичка со 8 битни игри, 72 пина, работи совршено, погодни за колекција на играчи. Поддржете ги конзолите на САД NTSC и Eur PAL, притиснете го „ресетирај“ шифрата 3-5 пати за да го промените форматот. Обично, јазикот на играта е англиски, неколку игри се друг јазик, ако RPG игри, тогаш сите можат да заштедат датотека. Bases Loaded 3 This is Classial 8 Bit Game Card, 72 Pins, Works Perfectly, Suitable For Players Collection Support USA NTSC And EUR PAL Consoles, Press The "Reset" Botton 3-5 Times To Change The Format Usually The Game Language is English, Неколку игри се друг јазик, ако RPG игри, тогаш сите можат да зачуваат датотека сива кертриџ.

Други карактеристики

Најдобри понуди