.

.

Decal Gaming Decal Chain компатибилен со DS Lite - Официјално лиценциран колеџ Универзитет Пурду Универзитет Бојлерс Дизајн

Decal Gaming Decal Chain компатибилен со DS Lite - Официјално лиценциран колеџ Универзитет Пурду Универзитет Бојлерс Дизајн

DEN 255.84

Количина на стоки
Тековен

Ултра-тенка, лесна заштита од винил декларална заштита Официјално лиценциран дизајн на колеџ. Водечка индустрија за живописна технологија за винил во боја на вашата кожа на Boilermakers на Универзитетот „Пурдју“. Гребење - отпорна. Изградена за да трае Everday DS Lite употреба. Лепило за лепило од 3 метри - Лесно, лесно и без остатоци. Ултра-тенка, лесна заштита од винил декларална заштита. Официјално лиценциран дизајн на колеџ. Водечка индустрија за живописна технологија за винил во боја на вашата кожа на Boilermakers на Универзитетот „Пурдју“. Гребење - отпорна. Изградена за да трае Everday DS Lite употреба. Лепило за лепило од 3 метри - Лесно, лесно и без остатоци. Универзитетот „Пурдју“ кожата компатибилен со DS Lite е направен од 3М трајно авто-одделение винил за крајна лесна заштита од лесен DS Lite Decal без најголемиот дел. Секоја кожа на универзитетот „Skinit Purdue“ е официјално лиценцирана од колеџ за автентичен дизајн на брендот. Универзитетот Пурдју Универзитет Пурдју Универзитет „Пурдју“ на Универзитетот „Пурдју“, ДС Лајт, кожата е дизајнирана за да има живописни дизајни за квалитет на фотографијата и совршено да одговара на вашиот ДС ЛИТЕ ЛИТЕ СО УНИВЕРЗИТЕТ НА УНИВЕРЗИТЕТ НА УНИВЕРЗИТЕТ НА УНИВЕРЗИТЕТ НА УНИВЕРЗИТЕТ ПУРДУЕ, кожата може лесно да се примени и да се отстрани од вашиот DS Lite без остаток, без хаос и бр.

Други карактеристики

Најдобри понуди