.

.

Рекурен Плус Пирсинг Последователен Раствор За Прскање За Намалување На Пирсинг Испакнатини, Погоден за Уши, Нос, Јазик, Пирсинг На Папокот, Третман За Чистење, Сми?

Рекурен Плус Пирсинг Последователен Раствор За Прскање За Намалување На Пирсинг Испакнатини, Погоден за Уши, Нос, Јазик, Пирсинг На Папокот,

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Ефикасна Грижа за Пирсинг : моќна мешавина од билни екстракти за смирување на болката, намалување на отокот, спречување на инфекција и промовирање на брзо заздравување на нови пирсинг Нежен и безбеден за употреба. Чисти и Лечи : освежувачкиот спреј за магла нежно ја чисти и смирува иритираната кожа. Исто така, работи брзо за да ги намали досадните пирсинг испакнатини. Погоден за уши, пирсинг на носот и папокот, како и постоперативна нега и чистење. Компактен Дизајн : доволно Мал за да биде дискретно сместен во вашиот џеб, чанта или куфер. Пренослив и удобен за патување или во движење. Лесен За Употреба : само притиснете ја главата на пумпата и испрскајте ја течноста со ситна магла на вашиот пирсинг. Користете 2-3 пати на ден за да помогнете во намалување на досадниот оток на ткивото и спречување на формирање на келоидни испакнатини. Достоен За Купување : уверени сме дека ќе ви се допадне. Нежна, но моќна формула за смирување на кожата и брзо намалување на отокот и досадните испакнатини, истовремено промовирајќи заздравување и одржување на нови пирсинг чисти и ослободени од инфекција. Билни екстракти смируваат и ја обновуваат оштетената кожа. КАКО ДА СЕ КОРИСТИ. Чекор 1 Протресете го шишето за да ја активирате формулата.

Други карактеристики

Најдобри понуди