.

.

10 парчиња Гума За Бришење На Маркер За Тетовирање, Четка За Отстранување На Гума За Бришење На Пенкало Професионално Микроблејдинг Пенкало За Гума За Бришење На Ве?

10 парчиња Гума За Бришење На Маркер За Тетовирање, Четка За Отстранување На Гума За Бришење На Пенкало Професионално Микроблејдинг Пенкало

DEN 319.84

Количина на стоки
Тековен

10 парчиња Пенкало за Бришење : 10 парчиња гума за пенкало за маркери се достапни за употреба, доволно за да ги задоволат вашите потреби за замена, погодни за дома, салон за тетовирање и салон за убавинаЧетката за отстранување гуми за маркери може брзо да ги отстрани ознаките на маркерите од различни бои на кожата. Означете Отстранување На Ознаките На Пенкалото : Брзо отстранете ги ознаките на пенкалото на кожата, правејќи ја тетоважата или микроблејдингот да работат непречено,удобно и практично, оставајќи ја вашата кожа чиста. Пп И Памучен Материјал : Гумата За Пенкало За Маркери е изработена од висококвалитетен пп и памучен материјал, еколошки, цврст и цврст. Секое пенкало има 3 глави за замена, употреба за еднократна употреба, лесна за замена. Безбеден За Употреба : Без необичен мирис, без иритација, благ и безбеден, без штета на кожата, може да се користи со доверба, може да ги елиминира знаците на разни бои. Широк Спектар На Примена : Може да се користи за тетоважи, тетоважи на веѓи, ајлајнер и тетоважи на усни и козметичка хирургија, едноставна операција.

Други карактеристики

Item Type:
Marker Erase Pen
Material:
PP, cotton
Length:
Approx. 13cm / 5.12in
Uses:
After tattooing, tattooing eyebrows and lips, wiping marker marks after cosmetic surgery, it can quickly clean the skin without leaving marks.
Package List:
10 x Marker Eraser Remover Brush

Најдобри понуди