.

.

Тетоважа Машина Шејдер &засилувач; Лагер Избрани Тетоважа Моторни Пиштол Колекции Снабдување За Уметници, Лагер Шејдер Боење Трајна Шминка Алатка Легура Ротацион?

Тетоважа Машина Шејдер &засилувач; Лагер Избрани Тетоважа Моторни Пиштол Колекции Снабдување За Уметници, Лагер Шејдер Боење Трајна

DEN 240.00

Количина на стоки
Тековен

ДИЗАЈНИРАН ЗА УМЕТНОСТ ЗА ТЕТОВИРАЊЕ : висококвалитетна машина за тетовирање дизајнирана за какви било активности за тетовирање, ова е мал асистент за тетовирање, прилагодлив дизајн удобна тетоважа, направете ја вашата тетоважа поудобна НЕПРЕЧЕНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ : можете едноставно да притиснете копче за да ги поврзете подлогата и шејдерот со напојувањето и да одредите кој е отворен, контролер на брзина и прилагодлив напон за да обезбедите стабилни перформанси. МОДЕН ДИЗАЈН : специјалниот површински третман на оваа ротирачка машина за тетовирање ја прави убава и практична. Нема потреба да ја поправате гумата, избегнувајте ја иглата лабава, висококвалитетна направена, погодна за тетоважи или почетници за употреба. ПРАКТИЧЕН ДИЗАЈН : оваа ротирачка машина за тетовирање го користи новиот дизајн на рамка, добра рамнотежа, многу ergономска. Дизајниран за стандардни игли, црева, рачки и напојувања, лесен за употреба. ПРЕЦИЗНО ПРОИЗВОДСТВО : Нашите машини се изработени од висококвалитетни материјали и се полесни од традиционалните машини за тетовирање на серпентина. Трупот на авионот користи прецизна обработка на резба, површината за оксидација на анодата е висока, не е лесно да се гребе, ја губи бојата.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Machine
Material:
Alloy
Optional Color:
Red, Blue, Green
Starting Voltage:
3V
Operating Voltage:
6-8V
Speed:
10000RPM
Package List:
1 x Tattoo Machine :
Note:
Do not test this tattoo machine at a voltage above 10V.Please note that the new type and old type of the blue one will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Најдобри понуди