.

.

Тетоважа Пигмент Чаши Прстени-ЕМАЛА 300 ПАРЧИЊА Мастило Прстени Чаши За Еднократна Употреба Шминка Прстени Чаши Мала Тетоважа Мастило Прстен Тетоважа Лепак Контеј?

Тетоважа Пигмент Чаши Прстени-ЕМАЛА 300 ПАРЧИЊА Мастило Прстени Чаши За Еднократна Употреба Шминка Прстени Чаши Мала Тетоважа Мастило Прстен

DEN 159.84

Количина на стоки
Тековен

[ПАКЕТ] - во пакетот има 300 парчиња мали капачиња за прстени за мастило за тетоважа Големината на дијаметарот на прстенот на чашата за мастило за тетоважа е 0,51"/1,3 см, дијаметарот на кругот на прстот е 0,66"/1,6 см. Прстените за чаши за лепило за тетоважа може да се протегаат отворени, можете соодветно да ја прилагодите големината. [ОДЛИЧЕН МАТЕРИЈАЛ] - овие прстени за пигментни чаши за тетовирање се направени од природна висококвалитетна пластика, безбедна и здрава. Чашата за мастило за тетоважа е издржлива и одлична за употреба. Секој прстен за чаши за мастило за тетоважа е само за еднократна употреба, нема потреба од чистење, лесен за употреба. [УНИКАТЕН ДИЗАЈН] - дизајнот на чашата со мастило создаде длабок бунар, што спречува течностите да станат претходно зрели лепливи. Треба само да го ставите прстенот на чашата за пигмент за тетоважа на прстот и ќе можете да започнете со работа. Многу е погодно да ја натопите бојата во прстенот на чашата за пигмент за тетоважа. [НАЈДОБАР ИЗБОР] - овие чаши со мастило со прстен се погодни за професионални уметници за тетовирање или за лична пракса.Прстените за капачиња за мастило за тетовирање овозможуваат употреба за пигмент, мастило, лепак и прајмер за трепки за време на примена на екстензии за трепки и апликации за тетовирање. [ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО] - Емала е производство на опрема за тетовирање во текот на 10 години. Ние гарантираме квалитет на производот за да ги задоволиме клиентите.

Други карактеристики

Најдобри понуди