.

.

Топла Какао Бомба Инструкција Налепница Тагови | 30 Пакет | Топла Какао Бомба Материјали | Основни Црно-Бел Дизајн

Топла Какао Бомба Инструкција Налепница Тагови | 30 Пакет | Топла Какао Бомба Материјали | Основни Црно-Бел Дизајн

DEN 192.00

Количина на стоки
Тековен

30 ВКУПНО НАЛЕПНИЦИ 2" Инчен Круг Налепница Топла какао бомба инструкции картички за да додадете во вашиот топло чоколадо бомба пакети!. Дизајнот е основен црно-бел. САКАМЕ да видиме како ги користите Нашите Налепници! Оставете фотографии со вашиот преглед. ШТО КУПУВАТЕ : овој оглас производ вклучува физички печатени картички. Големина е 2" инчи дијаметар круг налепница. Оваа налепница е отпечатена со упатства како да користите топла чоколадна бомба. ЗА КОГО СЕ ОВИЕ? Овие ознаки се идеални за оние кои прават и продаваат топло чоколадни бомби. Нудејќи ја оваа ознака, можете да гарантирате дека вашите клиенти правилно ќе го користат производот и ќе го сакаат своето искуство. Откако ќе ги едуцирате вашите клиенти на правилен начин да ги користат нивните топло чоколадни бомби, можете да обезбедите задоволство и искуство на вашиот клиент. ЗОШТО ДА КУПИТЕ : знаеме дека има многу работи што ви се потребни за да направите успешен бизнис.

Други карактеристики

Најдобри понуди