.

.

Премиера Антички Минерали Органски Соли За Капење За Жени За Мажи Релаксирачки Магнезиум натопете Соли Од Мртво море За Натопување, Соли За Бања За Ублажување На Б?

Премиера Антички Минерали Органски Соли За Капење За Жени За Мажи Релаксирачки Магнезиум натопете Соли Од Мртво море За Натопување, Соли За

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

РЕЛАКСИРАЧКА АРОМАТЕРАПИЈА - можете ефикасно да ја исчистите кожата и да мирисате одлично Прекрасната арома е пријатна за сетилата и ќе направи да се чувствувате темелно опуштено и освежено исто како спа третман!. ВМЕТНАТИ ЛИВЧИЊА-Натопени со исушени ливчиња, овие соли за капење се формулирани за ревитализација и чистење на кожата додека се дава ароматична и разгалувачка сесија за капење. ПРИРОДНО ОЛЕСНУВАЊЕ НА БОЛКАТА-природно терапевтскиот може да помогне во олеснување на болката во болните мускули и болните зглобови со елиминирање на токсините и ублажување на воспалението и вкочанетоста. ЕДНОСТАВНО : без Суровост, без сулфат, без парабени, без фталати и еколошки свесни. НЕЖНА : Ефективна формула со едноставни и природни состојки.Солите за капење се одлични за добар сон, намалување на стресот, релаксација, убавина.

Други карактеристики

Најдобри понуди