.

.

Безжично Пенкало За Тетовирање, Ротирачко Пенкало За Напојување Со Тетоважа На Полнење Компатибилно Со Повеќето Игли на Кертриџ-Мозочен Удар од 3,5 мм, ИНТЕРФЕЈС НА

Безжично Пенкало За Тетовирање, Ротирачко Пенкало За Напојување Со Тетоважа На Полнење Компатибилно Со Повеќето Игли на Кертриџ-Мозочен

DEN 747.20

Количина на стоки
Тековен

Должина на ударот : можете да ја прилагодите должината на ударот со ротирање на рачката, што нема да ја промени должината на ударот во процесот на употреба Вградена топка од нерѓосувачки челик, која може да се користи за да се направи јасен звук при прилагодување. Процес На Гравирање НА ЦПУ : Изработен од алуминиумска легура, висока цврстина, не е лесен за деформација. Направено од прецизна технологија за нумеричка контрола, поголема отпорност на абење. Целосно компатибилен со повеќето игли за касети на пазарот. Designономски Дизајн : дизајн На рачка Што не се лизга, удобен стисок, вашите раце нема да се чувствуваат уморни по долго користење, нема потреба од расклопување и составување други додатоци. Интелигентен Систем За Заштита : може да го следи преоптоварувањето, пренапонот, краток спој и други дефекти во реално време за да ви помогне навреме да ги отстраните опасностите од напојување. Безжично Пенкало За Тетовирање : Вграден систем За безжичен директен погон и мотор без јадро, нема потреба од напојување, педала и кабел за клип, така што вашата работна средина ќе стане послободна. Силна Моќност : Вграден силен мотор без јадро на торзија и со прилагодлив напон од 3‑12 V, кој е погоден за лагер и шејдер, напонот ОД 12 V може ДО 10000 ВРТЕЖИ во МИНУТА. 1500mah Батерија : Доаѓа со литиумска батерија од 1500mah, времето на полнење е околу 2 до 3 часа, што може да продолжи да работи од 5 до 8 часа.Спецификација : Тип На Ставка : Безжичен Пенматеријал За Тетоважа : алуминиумска легура, електронски компоненти големина : Прибл.4 in Battery : 1500mah Литиумска батерија (вградена)Процес : процес на гравирање НА ЦПУ мозочен удар : 3.1 Интерфејс На батеријата : интерфејс Тип C (USB C)Време На Употреба : Може да работи 5-8 часа Време На полнење : може целосно да Се наполни за околу 2-3 часа без Опсег На напон на електрична енергија : 3-12 V;Напон точност на прилагодување : кратко притискање : 0,1 v, долго притискање за брзо прилагодување на напонот.

Други карактеристики

Item Type:
Wireless Tattoo Pen
Material:
Aluminum alloy, electronic components
Size:
Approx. 133 x 35mm / 5.2 x 1.4in
Battery:
1500mAh lithium battery (built in)
Process:
CNC engraving process
Stroke:
3.5mm / 0.1in
Battery Interface:
Type C interface (USB C)
Use Time:
Can work for 5-8 hours
Charging Time:
Can be fully charged in about 2-3 hours without electricity
Working Voltage Range:
3-12V;
Voltage Adjustment Accuracy:
Short press
Speed:
12V 10000r/m
LCD Display Content:
Two digit output voltage, residual electricity situation
Use Needles:
For 99% cartridge needle on the market
Stroke Length:
0 ~ 4mm / 0 ~ 0.16in adjustable
How to Use:
① Press the switch button to turn the power on or off.:
② After the power supply is turned on, the residual power value is displayed first, and then jumps to the voltage state after 1 second.:
③ Click the + and ‑ button to increase or decrease the voltage value.:
④ Press and hold the + and ‑ button to adjust the voltage quickly.:
⑤ The voltage adjustment range is 3‑12V, and the adjustment accuracy is 0.1V.:
Package List:
1 x Wireless Tattoo Pen:
1 x USB Charging Cable:
Note:
① Please full charge the battery for the first time otherwise it is easy to appear the situation of inaccurate battery display.:
② Try to avoid using while charging, so as not to affect the service life of the tattoo pen.:

Најдобри понуди