.

.

Комплет За Пирсинг На Јазикот Кадогоно, Комплет За Пирсинг На Брадавици, Комплет За Пирсинг На Мостови, Прстени За Јазик, Накит За Пирсинг На Брадавици, Накит За Пир?

Комплет За Пирсинг На Јазикот Кадогоно, Комплет За Пирсинг На Брадавици, Комплет За Пирсинг На Мостови, Прстени За Јазик, Накит За

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

13 парчиња Комплети Со Мрена за Пробивање На Јазикот и Брадавиците Прави Мрена : Мерач-14ГР (1,6 мм), Должина-12/14/16/18мм, Завршува Големина На Топката : 5мм. Мерач На Игли : 14ГР (1,6 мм). Направено СО 316l Хируршки Нерѓосувачки Челик, Обезбедува Трајно Задржување На Бојата и Исклучително Лесно Се Чисти. Директно Мрена Може Да се Користи како јазик прстени Брадавица Пирсинг и, И Други Делови Од Телото Пирсинг Накит. 90-Дневни Пари Назад Или Размена; Ние сме Ангажирани во Обезбедување На Шопинг Искуство. Бренд Кадогоно Нашиот Накит Е Изработен со Висококвалитетни Материјали Кои Рутински се Тестираат и Одобруваат за Нивната Безбедност и Функционалност во Накитот за Тело. Ние Нудиме Парчиња Направени СО 316l Хируршки Челик, Титаниум, ТЕФЛОНСКИ И Многу Повеќе. Накитот кадогоно е Минимален и Направен за Секојдневно Носење. Нашите Дизајни Се Безвременски И Го Надополнуваат Секој Стил Без Да Го Совладаат—Затоа Што Има Убавина Во Едноставноста.

Други карактеристики

Најдобри понуди