.

.

Саутвудс на отворено рефлексивен сјај во темниот опстанок 550 Паракорд јаже за опстанок на пожарникарот и стартерот за пожар со магнезиум Феро Род- Мултитул напаѓач

Саутвудс на отворено рефлексивен сјај во темниот опстанок 550 Паракорд јаже за опстанок на пожарникарот и стартерот за пожар со магнезиум

DEN 399.84

Количина на стоки
Тековен

Опстанок Паракорд со огнено влакно е разноврсно и издржливо јаже што е совршено за ентузијасти на отворено, опстанок, авантури за кампување и итни ситуации Сјај во темниот паракорд и рефлексивна висококвалитетна најлонска обвивка. Јажето ја апсорбира светлината во текот на денот и е многу рефлексивно во текот на ноќта. Направено од висококвалитетен најлон, ова јаже е доволно силно за да издржи тешки товари и груби околини. Стартерот на Ferro Rod Fire е направен од висококвалитетен фероцериум кој произведува туш со топли искри со само неколку штрајкови на напаѓачот. Напаѓачот, исто така, осум дела со мулти-алатка која вклучува секач за јаже, филипс и шрафцигер со рамна глава, отвор за шишиња, клуч со мулти-големина и дупка за ленти. Опстанок Паракорд со огнено влакно е разноврсно и издржливо јаже што е совршено за ентузијасти на отворено, опстанок, авантури за кампување и итни ситуации. Сјај во темниот паракорд и рефлексивна висококвалитетна најлонска обвивка. Јажето ја апсорбира светлината во текот на денот и е многу рефлексивно во текот на ноќта. Направено од висококвалитетен најлон, ова јаже е доволно силно за да издржи тешки товари и груби околини. Стартерот на Ferro Rod Fire е направен од висококвалитетен фероцериум кој произведува туш со топли искри со само неколку штрајкови на напаѓачот. Напаѓачот, исто така, осум дела со мулти-алатка која вклучува секач за јаже, филипс и шрафцигер со рамна глава, отвор за шишиња, клуч со мулти-големина и дупка за ленти. Овој 50 стапки - 550 сјај во темниот опстанок Паракорд со рефлексивно влакно и висококвалитетен стартер за оган, Феро Род, е разноврсна и суштинска алатка за камперите, пешачите, ентузијастите на отворено, опстаноците.

Други карактеристики

Најдобри понуди