.

.

Шампон за пердуви За Кокошки | Шампон За Птици За Какаду, Какаду, Папагали: Регенератор за Живина &засилувач; Залихи За Пилешко За Бебиња, Материјали За Птици За Чист?

Шампон за пердуви За Кокошки | Шампон За Птици За Какаду, Какаду, Папагали: Регенератор за Живина &засилувач; Залихи За Пилешко

DEN 287.84

Количина на стоки
Тековен

За ДА СПРЕЧИТЕ ТАЛОЖЕЊЕ НА ТЕСТЕН ЗАДНИК : за разлика од другите залихи за бебиња, шампонот Со Меки Пердуви е доволно нежен за пилињата Користете за нежно отстранување на изметот предизвикан од тестен задник. `+Употреба ПО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ПИЛЕШКИ ПЕЛЕНИ : Доби кокошка со валкани пердуви предизвикани од користење на пилешка пелена? Користете Шампон Со Меки Пердуви за да ја отстраните вишокот нечистотија, нечистотија или измет за чисти, светли пердуви!. `+ОДЛИЧЕН БИЛЕН МИРИС КОКОШКИ ЉУБОВ : Изберете од лаванда или пеперминт мирис. Е-МАИЛ : ФОРМУЛИРАН и РН ИЗБАЛАНСИРАН САМО ЗА ПТИЦИ : Направени Во САД со квалитетни состојки. Големото шише од 8 унци трае со месеци. €●ПОМОГНЕТЕ ДА СЕ СПРЕЧИ СОБИРАЊЕ ПЕРДУВИ : кокошките постојано берат кога не можат да се исчистат. Престанете со прекумерно подготвување, берење пердуви и губење пердуви со отстранување на нечистотијата и нечистотијата од пердувите. Кога пердувите на вашата кокошка ќе се извалкаат од кал, измет или влажна храна, Разгалениот Шампон Со Меки Пердуви На Мама го олеснува бањањето на вашиот мек задник! Формулиран и рн избалансиран само за птици.

Други карактеристики

Најдобри понуди