.

.

Гралара Кутија За Отпадоци За Мачки Во Затворен Простор Маче Тенџере Тава Мачка Длабок Тоалет Легло За Мачки Слив Издржлив Послужавник За Отпадоци Од Домашни Миле?

Гралара Кутија За Отпадоци За Мачки Во Затворен Простор Маче Тенџере Тава Мачка Длабок Тоалет Легло За Мачки Слив Издржлив Послужавник

DEN 131.04

Количина на стоки
Тековен

€Карактеристика€голем капацитет послужавник за отпадоци од мачки со отворен врв го освежува воздухот и ги отстранува непријатните мириси од тоалетот за тенџере, отпорен на истекување педалата за отпорност на гребење ●Висококвалитетен Материјал●нашата кутија за отпадоци за мачки изработена од врвен пп материјал, тркалезна и мазна површина, стабилна и издржлива за долготрајна употреба. Задебелување и цврсто дно со лента против лизгање, анти превртување. €Анти Прскање€новина круг миленичиња тоалет е дизајниран со полу затворен и додадена висина рамка, може ефикасно да се спречи мачка легло фрли надвор од креветот околу собата. ●Димензија На Тоалетот За миленичиња} тоалетот За тава за отпадоци е со големина 40cmx36cmx18cm/15, 75nch14, 17nchx7, 09inch, погоден за мачки во затворен простор, кучиња, зајаци, возрасни стаорци, шиншила, итн. ●Лесно За Чистење●тава За нокшир За Мачиња со рачка и шуплива Лажица, удобна за држење. Отстранлив дизајн за лесно чистење, удобен и практичен. Опис : - + Висококвалитетен Материјал●нашата кутија за отпадоци за мачки изработена од врвен пп материјал, тркалезна и мазна површина, стабилна и издржлива за долготрајна употреба. Задебелување и цврсто дно со лента против лизгање, анти превртување. - +Анти Прскање+новина круг миленичиња тоалет е дизајниран со полу затворен и додадена висина рамка, може ефикасно да се спречи мачка легло фрли надвор од креветот околу собата.

Други карактеристики

- Material:
PP
- 40cmx36cmx18cm/15.75inchx14.17inchx7.09inch :
Package Includes:
1 Cat Litter Box Tray :
1 Cat Litter Spoon :
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors. :

Најдобри понуди