.

.

Мачка Самодоверба Ѕид Монтирани Масажа Чешање Алатка Мачка Гребење Чешел Масажа Играчка Со Коча билка За Мачки Со Долга И Кратка Коса 2 Парчиња.

Мачка Самодоверба Ѕид Монтирани Масажа Чешање Алатка Мачка Гребење Чешел Масажа Играчка Со Коча билка За Мачки Со Долга И Кратка Коса

DEN 121.12

Количина на стоки
Тековен

Четка за ѕид на мачки : Дизајнирана Според начинот на живот на мачката, таа е опремена со коча билка, која може да привлече мачки да ја гребе мачката, изработена од висококвалитетни материјали, издржлива, безбедна и мека еластична гума за да обезбеди нежна масажа и модификација без отстранување На Влакна или болно гребење на кожата, со што се намалува пролевањето на мачки и кучиња Најдобар подарок : затворената коча билка може да привлече мачки во нула, кога не сте дома, може да ужива и во вкусот на масажата. Иритација мачки, ефектот е неочекуван, можете да ги ставите семето во кутијата за складирање за да го зголемите интересот за играње со мачка лагер со оригиналниот подарок на коча билка семиња. Лесно за инсталирање : може лесно да се инсталира на агол од рамен ѕид или мебел користејќи завртки или лепливи ленти. Според висината на мачката, мачката може да допре за да го инсталира производот до аголот. Дизајнот на сплит се користи за отстранување на површината на четката. При чистење, само четката треба да се отстрани. Агол слот дизајн : цврста основа со жлеб дизајн. Лесен за инсталирање на рамни површини и агли. Не зазема простор, може да се инсталира на агли, стапала на клупата, ѕидови, стаклени површини. Четката може да се откине или отстрани од рамката, а одржувањето е едноставно. Мултифункционална четка за мачки : Дизајнирана Според навиките за живеење на мачките, за да им обезбеди на мачките удобно триење, отстранете ја лебдечката коса на површината на мачката, а косата на мачките нема да се расфрла насекаде, повеќе не на софи, чаршафи, завеси.

Други карактеристики

Product name:
Cat Wall Brush
Material:
Plastic + Rubber
color:
gray
Size:
15.4x8.5 cm/6.06x3.35 inch
Quantity:
2 sets
Packing list:
2 * Cat Wall Brush :
2 * Catnip :
8 * Self-tapping screws :

Најдобри понуди