.

.

Смирувачки Половина Крофна Гушкање Мачка Кревет | Миленичиња Кревет За Мачки Или Мали Кучиња, Супер Мека Памучна Перница, Перат Половина Крофна Кревет за Мали Сред?

Смирувачки Половина Крофна Гушкање Мачка Кревет | Миленичиња Кревет За Мачки Или Мали Кучиња, Супер Мека Памучна Перница, Перат Половина

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Безбеден Материјал : перницата за мачки со половина крофна е изработена од висококвалитетно руно погодно за кожата,а поставата е исполнета со ПАМУК ОД БИСЕР ЕПЕБезбеден и удобен, нежен на допир. Дизајн во форма на буквата у : Опремена со дизајн Во Форма На Буквата У, Малата Перница за Мачки може да се прилагоди на различни положби за спиење на вашето домашно милениче,ефикасно заштитувајќи го цервикалниот ' рбет на вашето домашно милениче. Играчка за кучиња или Мачки : Совршена За домашни миленици кои сакаат да се виткаат,со подигнати рабови и супер мека подлога за да обезбедат целосна безбедност за вашето домашно милениче.Малата и симпатична форма може да се користи и како играчка за да донесе повеќе радост кај вашето домашно милениче. Големина на перница со половина Крофна : Перницата Со Половина Крофна За Мачки е погодна за мачиња и кученца под 10 килограми.Големината е околу 27х17х6см/10, 62х6, 69х2, 36 инчи. Совети За перење : за погодност, перницата за миленичиња што може да се пере може да се стави во машината за перење и фен за да се минимизира мирисот и вишокот влакна од креветот за миленичиња на вашето домашно милениче. Опис : Оваа Мека Перница за Мачки користи дизајн Во Форма На Буквата У кој може да се прилагоди на различни положби за спиење на вашето домашно милениче,ефикасно заштитувајќи го цервикалниот ' рбет на вашето домашно милениче.

Други карактеристики

Name:
Pet Pillow
Material:
Cotton
Color:
Yellow,White,Blue
Pattern:
Cartoon
Size:
27*17*6cm/10.62*6.69*2.36 inch
Packing List:
1 * Pet Pillow:
Note:
Please allow slight tolerances in size due to manual measurement,and lighting in photography may result in a difference in color than in real life. :

Најдобри понуди