.

.

Меки сон Мачка Гребење Со Мачка Играчки Топката Песна, Вградување На Топката, Л-Облик Гребење, Картон Дневна Кревет, Стабилна И Издржлива, Мебел Заштитник, Реверзиб?

Меки сон Мачка Гребење Со Мачка Играчки Топката Песна, Вградување На Топката, Л-Облик Гребење, Картон Дневна Кревет, Стабилна И Издржлива,

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

ОДМОР И ИГРА : овој Картон во Форма На Буквата Л може да се користи како подлога за гребење или дневен кревет за вашите мачки Тоа е подобар избор за мачките да вежбаат, да се одморат, да гребат, да се истегнат за да бидат целокупно здрави. РЕЦИКЛИРАЊЕ И БЕЗБЕДНО : Оваа гребење е изработена од 100% рециклирачки и нетоксичен картон. Безбедно е миленичињата да гребат, одмараат, гребат и играат. ЗАШТИТНИК ЗА МЕБЕЛ : Оваа гребење може целосно да ги задоволи потребите за гребење на мачката, ефикасно помагајќи им на нивните канџи здрави и заштитувајќи ги вашите подови, ѕидови, врати, софи, теписи, завеси и така натаму. ИЗДРЖЛИВ КАРТОН : Оваа гребење е изработена од силен, висококвалитетен брановиден картон, што овозможува да се издржи агресивното гребење. ВГРАДЕНА ТОПКА : гребачот има вградена топка за играчки за мачки за да ја инспирира вашата мачка да брка и да игра. Патеката во картон им овозможува на мачките слободно да ја туркаат топката напред-назад.

Други карактеристики

Најдобри понуди