.

.

мачко дрво стабилно модерно мачко дрво пријатно перка дрво мачка мачка играчки модерни мачки кула мачки мачки и кули за големи мачки за внатрешна активност релакс?

мачко дрво стабилно модерно мачко дрво пријатно перка дрво мачка мачка играчки модерни мачки кула мачки мачки и кули за големи мачки за внатрешна

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Составена од структура на пет нивоа, ова мачко дрво совршено сместува повеќе мачки Тоа е привлечно место за вашите сакани мачки да се вклучат во гребење, качување, лежење, скокање, спиење и вежбање. Компресираната табла за честички е разноврсен материјал и ја одржува структурата стабилна и цврста. И неговата фланелна покривка ја одржува структурата топла и пријатна, особено во студено време. Два приватни станови за писе обезбедуваат тивки и вентилирани места за да се навиваат за кивање, криење и релаксирање. Лесно е да се соберат со чекор по чекор инструкции и алатки. Составена од структура на пет нивоа, ова мачко дрво совршено сместува повеќе мачки. Тоа е привлечно место за вашите сакани мачки да се вклучат во гребење, качување, лежење, скокање, спиење и вежбање. Компресираната табла за честички е разноврсен материјал и ја одржува структурата стабилна и цврста. И неговата фланелна покривка ја одржува структурата топла и пријатна, особено во студено време. Два приватни станови за писе обезбедуваат тивки и вентилирани места за да се навиваат за кивање, криење и релаксирање.

Други карактеристики

Најдобри понуди