.

.

Чевли за трчање на машки GT-4000 3

Чевли за трчање на машки GT-4000 3

DEN 2079.20

Количина на стоки
Тековен

Увезени Инженерско мрежно горе : ја подобрува дишењето и ја обвиткува стапалото со меко чувство. 3Д изградба на вселената : ја подобрува компресијата и амортизацијата на подножјето и ја намалува изреката. Технологија на Lit Truss : Ја подобрува медијалната поддршка и интегритетот на средниот ред. Технологијата на Flytefoam Propel : АСИКС енергетска формулација на пена која обезбедува врховен отскокнување благодарение на уникатното соединение на еластомер. Систем за амортизација на технологијата на Gel Forefoot и Forefoot : слабее шок за време на фазите на влијанието и пети и овозможува движење во повеќе рамнини како транзиција на стапалото низ циклусот на одење. Инженерско мрежно горе : ја подобрува дишењето и ја обвиткува стапалото со меко чувство. 3Д изградба на вселената : ја подобрува компресијата и амортизацијата на подножјето и ја намалува изреката. Технологија на Lit Truss : Ја подобрува медијалната поддршка и интегритетот на средниот ред. Технологијата на Flytefoam Propel : АСИКС енергетска формулација на пена која обезбедува врховен отскокнување благодарение на уникатното соединение на еластомер. Систем за амортизација на технологијата на Gel Forefoot и Forefoot : слабее шок за време на фазите на влијанието и пети и овозможува движење во повеќе рамнини како транзиција на стапалото низ циклусот на одење.

Други карактеристики

Најдобри понуди