.

.

Рачен Контролер За Стол за подигнување, Далечински Управувач Со Далечински Управувач Со Копче 8 Пински 2, Пластична Контрола На Рачката Електрична Контролна Рачка ?

Рачен Контролер За Стол за подигнување, Далечински Управувач Со Далечински Управувач Со Копче 8 Пински 2, Пластична Контрола На Рачката Електрична

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Лесен : рачниот контролер со 2 копчиња 8 е изработен од врвен пластичен материјал, кој е многу лесен и што ја прави вашата замена поудобна Широк Ранф На Апликации : овој далечински управувач на столот за подигнување работи со речиси сите марки на лежалки и столови за подигнување. Погоден за замена на домаќинствата.Можете да користите на многу различни марки на лежалки и столови за подигнување што користат тркалезен приклучок со 8 пина. Продолжен Намотан Кабел : Опремен со продолжен намотан кабел, овој контролен контролер за раце нагоре и надолу е флексибилен и удобен за употреба на одредено растојание. 2 Копче За Притискање : овој рачен контролер за стол за подигнување има две копчиња со контрола нагоре и надолу и е совршен за секоја марка со тркалезен конектор со 8 пина. Поврзување со приклучок со 8 Пина : замената за контрола на раката има кружен приклучок со агол од 8 пина 90 степени на крајот, што е лесно да се инсталира и расклопи.

Други карактеристики

Item Type:
LiftChairHandControl
Material:
Plastic
Gross Weight:
268g / 9.5oz
Size:
17x2x5.5cm / 6.7x0.8x2.2in
How to Use:
Connecttheplugtothecontrolbox.:
Package List:
1 x Remote Handset Controller:

Најдобри понуди