.

.

Шок амортизер, Универзален заден амортизер на заден шок од 330мм 13in Тешки челик прилагодливо амортизирање на амортизерот за јама за пит -мини нечистотија велосипед ?

Шок амортизер, Универзален заден амортизер на заден шок од 330мм 13in Тешки челик прилагодливо амортизирање на амортизерот

DEN 662.24

Количина на стоки
Тековен

【Обезбедете непречено возење】 : Овој шок -амортизер има добра апсорпција на шок за да обезбеди непречено и безбедно возење и подобро целокупно управување со амортизацијата, да одржува добри работни перформанси во различни околини 【Прилагодлив амортизер】 : Заден суспензија на шок-амортизерот со пролетно прилагодување, користен за замена, реновирање, надградба и декорација на оригиналниот амортизер на шок, погоден за квадри, некои велосипеди за пит, мини нечистотии, бубачки, надвор од теренот, скутери итн. 【Издржлив материјал】 : Прилагодливо амортизирање на пролетниот амортизер е направено од висококвалитетен материјал од челична легура, исклучителна изработка, безбедна и еко -пријателска, има стабилни перформанси, висока јачина и издржливост, голема сигурност и долг животен век. 【Широка компатибилност】 : Универзален амортизер на задниот шок се вклопува за повеќето кинески брендови АТВ и ГОТ -Карти, како на пример за Таотао, за Buyang, за Cool Sport, за Lifan, For Tank, For Sunl, For Redcat, For Eagle, итн. 【 Лесно за склопување】 : Лесно за инсталирање и отстранување, не бара комплицирани операции, заштедете време и напор. Ако имате проблем во врска со нашиот амортизер за прилагодување на шок, ве молиме слободно контактирајте не, ние ќе ви помогнеме да го решите веднаш. Карактеристики : 1. Овој шок -амортизер обезбедува помазно возење и подобро целокупно управување со амортизација. Одговара за повеќето кинески брендови АТВ и ови Карти, како на пример за Таотао, за Buy Ang, за Coolsport, за Lifan, за резервоарот, за Sunl, For Redcat, за Eagle, итн.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Rear Shock Damper
Material:
Steel Alloy
Length:
Approx. 330mm / 13in
Fitment:
Fits most of the Chinese brands ATVs and Go Karts
Fit for TaoTao:
Fit for Buyang:
Fit for Coolsport:
Fit for Lifan:
Fit for Tank:
Fit for SUNL:
Fit for Redcat:
Fit for Eagle, etc.:
Package List:
1 x 330mm Shock Damper:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Најдобри понуди